Jaarvergadering STEVO op maandag 26 oktober in zaal Steggink.

09-10-2015 om 02:00 uur

Het bestuur van STEVO nodigt de leden uit voor de jaarlijkse ledenvergadering op maandag 26 oktober in zaal Steggink. Aanvang 20:00 uur. De agenda vermeldt diverse punten waaronder de jaarverslagen van  secretaris Bert Maathuis en  penningmeester Eddy Droste.

Tevens vindt een bestuurswisseling plaats. Aftredend en niet herkiesbaar is voorzitter Henk Martens. Het bestuur draagt Eddy Droste voor als nieuwe voorzitter en Leon Kroeze als nieuwe penningmeester. Aftredend en herkiesbaar zijn Bert Maathuis, Marcel Wildemors en Coen Droste. Tegenkandidaten voor genoemde bestuursleden kunnen tot een uur voor aanvang van de vergadering worden voorgedragen, ondersteund door 10 handtekeningen van stemgerechtigde leden.

Op de bijeenkomst zal traditioneel ook de Voorhuiscup worden uitgereikt aan de topscorer bij de senioren van het afgelopen seizoen.

Op zaterdag 24 oktober worden de leden om 19:00 uur uitgenodigd in de parochiekerk bij de H. Mis die daar wordt opgedragen. Speciaal voor alle levende en overleden leden van STEVO.

De leden worden beleeft verzocht bij de jaarvergadering aanwezig te zijn. Bij verhindering graag afmelden bij secretaris Bert Maathuuis.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 19 mei

19.7°

Ochtend 12.7°
Avond 18.7°
Nacht 12.9°
Min. 12.4°
Max. 20.7°

Zon op: 03:31 uur
Zon onder: 19:28 uur

Meer weer

Gebruikerslogin