STEVO speelt 1 november topper tegen BWO Hengelo

24-10-2015 om 02:00 uur

Geesteren heeft er even op moeten wachten, maar  zondag 1 november is er weer echt wat te beleven op Sportpark de Peuverweide. Dan namelijk speelt het eerste elftal van STEVO de topper in de tweede klasse tegen BWO uit Hengelo. Inzet voor beide ploegen is niet alleen het in bezit houden van de bovenste plaats maar evenzeer het beslag leggen op de felbegeerde eerste periodetitel.

Het spreekt voor zich dat dit de voetballiefhebbers in Geesteren en de regio zal doen besluiten om deze topper zondag te bezoeken. Er wordt dan ook veel publiek verwacht bij dit treffen en aangeraden wordt om zo vroeg mogelijk naar de Peuverweide te komen. De koffie en een drankje en hapje staan altijd klaar in de gezellige kantine. Na de wedstrijd, ongeacht de uitslag, wordt het nog lang gezellig in de kantine bij STEVO. DJ Oblix staat dan garant voor gezelligheid!

Het thuisvoordeel van STEVO in deze wedstrijd mag dan een pluspunt zijn voor het elftal van trainer Alfred Nijhuis, het scorende vermogen van BWO in deze competitie zal waarschijnlijk ook enige angst inboezemen bij de spelers. De aanvalsmachine van BWO legde in zeven wedstrijden maar liefst 24 keer de bal in het netje. Dennis Kemerink is de grote man in de voorhoede bij de Hengeloers. Al tien keer was hij doelpuntrijk. Vincent Bilanovic wist vijf keer te scoren.

STEVO zal zich moeten wapenen tegen deze twee behendige spitsen. Een te verdedigende tactiek is echter een slechte raadgever. Beter is altijd, zo blijkt vaak, om van eigen krachten uit te gaan. Zeker in thuiswedstrijden laat STEVO altijd zien dat het maar moeilijk te verslaan is. Met de Duitse mentaliteit wordt vaak tot op de bodem gegaan en beleeft het publiek aangenaam amusement. De laatste thuiswedstrijd tegen Turkse Kracht is daar een mooi voorbeeld van. Het voetbal was niet altijd even goed, maar de inzet voorbeeldig.  Dat wordt ook tegen BWO weer verwacht.

Het STEVO-publiek, de twaalfde man, is vaak een grote steun wanneer het even niet loopt. Mogen we dat zondag tegen BWO ook weer verwachten?. Vlaggen, toeters en bellen mogen gerust uit de kast gehaald worden om de sfeer rondom het veld te vergroten en STEVO op een sportieve manier te ondersteunen.
De aanvang van het treffen is om 14:00 uur.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zaterdag 4 mei

16.3°

Ochtend 8.1°
Avond 14.2°
Nacht 10.5°
Min. 8.0°
Max. 16.3°

Zon op: 03:55 uur
Zon onder: 19:03 uur

Meer weer

Gebruikerslogin