STEVO E3 Team van de week bij STEVO tegen Helios

03-12-2015 om 01:00 uur

(Door Bas Rikhof)

Aanstaande zondag is STEVO E3 het Team van de Week. De jongens hebben er al erg veel zin in.
 
Op de foto boven van links naar rechts: Bas Rikhof, Mika Lokotte, Romme Kosters, Bas Kokhuis, Coen Lokotte en Tom Meinders. Onder van links naar rechts: Sil Peterman, Tijn Rikhof, Aiden Stamsnieder en  Tijn Hamer.

Na een moeizame eerste seizoen helft waarin alles  bijna alles verloren werd hebben we afgelopen zaterdag de eerste 3 punten gepakt tegen Dos 37 E2 die op 1 punt stonden. Dit voelde voor het hele team werkelijk als of we kampioen waren geworden. Na deze verdiende overwinning hebben we dan ook maar met zrsquo;n allen de gebruikelijke patat genuttigd. Ralph Stamsnieder (trainer) nog bedankt voor deze heerlijke traktatie.

 

Gelukkig hebben we de eerste helft van het seizoen kunnen afsluiten zonder op de laatste plek te eindigen.
Het team verdient het echt om zondag in het zonnetje gezet te worden in verband met hun tomeloze inzet op de trainingen en in de wedstrijden. Elke keer weer zijn de jongens enthousiast en proberen ze het beste van de training en de wedstijd te maken. We gaan dan ook vol vertrouwen op naar de tweede helft van het seizoen en hopen door de herschikking van de teams toch in het linker rijtje te kunnen eindigen.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

dinsdag 7 mei

17.7°

Ochtend 10.7°
Avond 16.2°
Nacht 10.3°
Min. 9.1°
Max. 19.2°

Zon op: 03:50 uur
Zon onder: 19:09 uur

Meer weer

Gebruikerslogin