STEVO E5 hijst kampioensvlag.

12-12-2015 om 01:00 uur

Het is STEVO E5 zaterdagmorgen gelukt om de kampioensvlag te hijsen. De wedstrijd tegen ON E12 uit Almelo werd met 7-0 gewonnen, ruim genoeg voor de titel. Het was een drukte van belang op de Peuverweide bij dit treffen. Aan belangstelling had STEVO E5 in ieder geval niet te klagen, alleen moest het nog even gebeuren op het veld.

Zenuwachtig drentelden de leiders Ruben Kleijssen en Joost Bekhuis van STEVO E5 voor de wedstrijd over het kunstgras. Het zal toch allemaal wel goed komen spookte ongetwijfeld door hun hoofd. Het kwam meer dan goed. ON E12 werd na een stroef begin van de kant van STEVO volledig overklast. De 7-0 overwinning was ruim genoeg om het kampioenschap voor zich op te eisen.

Een prachtig resultaat van een mooie groep voetballers met bevlogen leiders. Het was  groot feest na de wedstrijd. Bijna het voltallige jeugdbestuur was aanwezig om de kampioenen te feliciteren. Jeugdvoorzitter Erik Kottink zei ondermeer tegen de kampioenen, dat het winnen van een titel het mooiste is wat een voetballer over komen kan. De bestuursleden Mirjam Harmelink, Nico Wermelink en Johan Brughuis brachten ook hun felicitaties over en reikten de medailles uit. Na de fotosessie werd het feest in de kantine voortgezet met fris en patat. Met trekker en platte wagen volgde daarna nog een rondrit door het dorp.

Allen die het kampioenschap mogelijk hebben gemaakt nogmaals gefeliciteerd.

De kampioenen in  spe zijn:
Lars Hegeman, de keeper welke dit seizoen al vele reddingen  heeft verricht met zijn katachtige bewegingen, Lars houdt regelmatig zijn doel schoon. Ondanks zijn lengte is hij voor niemand bang en staat steeds weer zijn mannetje in iedere wedstrijd.

Achterin hebben we de rots in de branding, Roy Leus. Menig aanvaller heeft reeds zijn mindere moeten erkennen in deze stroeve verdediger.  Roy is een verdediger waarop je kunt vertrouwen in de achterste linie.

Daarvoor staat Bart Kleijssen gepositioneerd. Als robuuste voorstopper maakt hij het de spitsen van de tegenstander wekelijks moeilijk om te scoren. Daarnaast verzorgt hij menig pass, met zijn sterke linkerbeen, richting de voorwaartsen.

Op het middenveld speelt Niels Waaijer, een jongen met veel discipline en loopvermogen. Hij pikt dit seizoen menig goaltje mee als middenvelder. Zijn schot is dit seizoen bijzonder krachtig geworden na het vele oefenen tegen de garagedeur op het eigen erf.

Daarnaast komen we Dirk Meinders tegen. Dirk gaat altijd voorop in de strijd en geeft nooit op. De zoon van prins Martin en hofdame Esther weet wat werken is en is een voorbeeld voor de rest van het team. Nooit verzaken, altijd gaan voor dat goede resultaat.  Een echte teamplayer.

Ook Louis Wu (zoon van de plaatselijke patatboer Toef) staat op het middenveld. Deze dynamische middenvelder met het loopvermogen van een echte prof verzet veel werk.  Zowel aanvallend als in de verdediging kom je hem tegen. Met zijn fluwelen techniek is het een sierlijke voetballer waar toeschouwers voor naar de velden komen.

In de voorste linie komen we Tom Kreuwel (bijnaam ldquo;Motrdquo;) tegen met de onverzettelijkheid van een leeuw.  Als hij het op de heupen heeft dan ga dan maar aan de kant. Tom heeft zorsquo;n beetje het hardste schot van  STEVO.  Hierdoor heeft hij al  behoorlijk  wat doelpunten op zijn naam staan dit seizoen.

Tenslotte paradeert in de spits slangenmens Mees Lohuis. De topscorer van het team,  zoon van adjudant Bas en hofdame Melanie  heeft zijn draai gevonden en scoort er veelvuldig  op los. Veelal volgt een salto na een doelpunt, waardoor de tegenstander  binnen 1 minuut 2x onder de indruk raakt van zijn sublieme spel.

Dit bijzondere team van STEVO, op het moment lijstaanvoerder in de 5e klasse, wordt voorzien van oefenstof door Joost Bekhuis. Deze getalenteerde  trainer, welke qua uiterlijk nogal eens wordt vergeleken met Bas Dost, voorziet deze gretige groep elke maandagavond van oefenstof. Op zaterdag wordt het team gecoacht door Joost Bekhuis en Ruben Kleijssen.

 

 

 

 

 

 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

dinsdag 14 mei

22.5°

Ochtend 14.5°
Avond 22.1°
Nacht 18.0°
Min. 14.5°
Max. 23.8°

Zon op: 03:38 uur
Zon onder: 19:20 uur

Meer weer

Gebruikerslogin