STEVO A1 verslaat Juventa in eigen huis met 1-4.

06-12-2015 om 01:00 uur

(Door Niek Leus) - STEVO A1 speelde vandaag de laatste wedstrijd voor de winterstop uit tegen Juventa. We begonnen de wedstrijd met veel blessures aan onze kant maar gelukkig konden we een beroep doen op de B1 spelers Daan,  Thijs, Mike en Jan. Boys bedankt!!

We begonnen de 1e helft tegen de straffe wind in en kwamen toch binnen 20 minuten op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Stefan Steggink en onze B1-speler Daan Kottink, die een prima wedstrijd speelde. Daarna kwam Juventa meer van het doel af en kreeg het ook enkele mogelijkheden, maar zoals zo vaak stond daar onze topper Jelle Beernink, die ook vandaag weer bijna niet was te passeren !!

In de 2e helft met de wind mee begonnen we niet goed en lieten Juventa na zo'n 15 minuten weer terugkomen in de wedstrijd!!  verkeerd instappen betekende de 1-2 en daar mee was Juventa weer helemaal terug in de wedstrijd. Gelukkig gingen we daarna eigenlijk weer beter voetballen en maakten al snel daarna via Stefan Steggink de 3-1 en was het eigenlijk een gelopen koers.

We speelden weer een leuke en goede wedstrijd ook door een aantal goede en mooie acties van B1 speler Mike "messi" Nijkamp! ! Tot slot maakte Thijs Beernink er ook nog 1-4 van!! 12 Wedstrijden en 27 punten is een prima 1e seizoenshelft + de 1e periode.  Nu zorgen dat we iedereen weer fit hebben na de winterstop en dan kan het nog een mooi seizoen gaan worden! !

Boys, ook van B1, bedankt en wij wensen iedereen fijne feestdagen een gelukkig, gezond en sportief 2016 toe!!

Bron: Stevo Voetbal