1-1 Gelijkspel voor STEVO 2 tegen Rohda Raalte 2.

06-12-2015 om 01:00 uur

STEVO 2 heeft zondagmorgen 1-1 gelijk gespeeld tegen Rohda Raalte 2. Na drie overwinning op rij kon STEVO 2 nu één punt toevoegen aan haar totaal. Makkelijk ging het allemaal niet deze morgen. In de eerste helft waren de verschillen niet zo groot en kansen spaarzaam.

Mooiste mogelijkheid was voor Rohda Raalte uit een hoekschop. Maar net werd de bal naast de paal gekopt. STEVO had voor rust de wind mee en hieruit had het misschien wat meer voordeel moeten halen. Dat gebeurde niet en het was Rohda dat in de 35e minuut de wedstrijd openbrak. Een ogenschijnlijk onschuldig schot op het doel van keeper Niels Kroeze verdween toch onverwacht tussen de palen. Een balende keeper en de achterstand voor STEVO.

In de tweede helft ging STEVO 2 op jacht naar de gelijkmaker en hoewel ook nu de kansen sporadisch waren bleef het op de aanval spelen. Uiteindelijk kwam de beloning tien minuten voor tijd. Niek van Bentheim rondde een scrimmage in de zestien meter prima af. De sluitpost van Rohda Raalte had de armen tekort om de bal uit het doel te tikken.

Een gelijkspel tegen een gerenommeerde tegenstander als Rohda Raalte is een prima resultaat, al had trainer Gerard Kocks misschien wel stiekem op meer gehoopt.