STEVO 3 weer onnodig punten verlies.

06-12-2015 om 01:00 uur

STEVO 3 leed zondagmorgen weer onnodig puntenverlies. Nu tegen De Tubanters 2. Het werd 1-2 voor de Enschedeers in Geesteren. In de eerste helft met de wind mee had STEVO al voldoende afstand moeten nemen van de Tubanters. De voorwaartsen kregen mogelijkheden genoeg, maar de bal ging niet tussen de palen. Te lang werd soms doorgebreid in plaats van de trekker eerder over te halen.

Dat uiteindelijk De Tubanters de wedstrijd zou winnen, had in de rust waarschijnlijk niemand gedacht bij STEVO 3. De gedachte zal ongetwijfeld zijn geweest, dat het doelpunt wel een keer ging vallen. Wat had Tubanters nu laten zien, niets toch?

In de tweede helft was het spelbeeld toch wat anders dan in het eerste bedrijf. De Tubanters deed nu ook meer mee en hoewel STEVO weer de eerste mogelijkheden kreeg, kwamen de gasten op 0-1. Heel bekeken werd de bal vanaf de rand zestien over keeper Mike Freriksen in de uiterste hoek geschoten.

Niets aan de hand zou je denken, maar toen viel ook nog de 0-2. Deze goal gaan we niet beschrijven. Als het op film was opgenomen, was deze zeker op youtube de hele wereld over gegaan. Wie het wil weten vraagt het maar aan de spelers van STEVO 3. Mart Arkink deed nog iets terug in het verdere verloop, maar verder kwamen de mannen van trainer Thijs Masselink niet. Het bleef bij de 1-2 voor Tubanters.
 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

woensdag 22 mei

18.3°

Ochtend 14.3°
Avond 18.3°
Nacht 14.0°
Min. 14.0°
Max. 19.8°

Zon op: 03:27 uur
Zon onder: 19:32 uur

Meer weer

Gebruikerslogin