STEVO E5, op weg naar het Kampioenschap !!

07-12-2015 om 01:00 uur

(Door Ruben Kleijssen) - Komende zaterdag kan STEVO E5 kampioen worden. Na 7 gewonnen wedstrijden en 2 gelijke spelen  moet het zaterdag a.s. 12 december gebeuren tegen ON uit Almelo. Het doelsaldo van STEVO is 63 goals voor en maar 15 tegen.

Om 10.00 uur vindt de aftrap plaats van deze kampioenswedstrijd. Om de titel binnen te halen te worden moet de ongeslagen status worden vastgehouden.
Nadat enkele weken geleden van naaste concurrent MVV gewonnen werd, bleef de wedstrijd vorige week tegen de Tukkers steken op 4-4. Afgelopen week kwam TVC uit Tubbergen met veel toeters en bellen naar Geesteren. Als er gewonnen zou worden van STEVO dan kon de kampioensvlag gehesen worden. Ook de ouders waren in grote getale  aanwezig. Helaas voor TVC moesten ze de meerdere erkennen in STEVO E5. TVC werd op een 4-0 nederlaag getrakteerd.

Met nog 2 wedstrijden te gaan moeten er nog 3 punten binnengehaald worden. De jongens zullen er dan ook gebrand op zijn om komende zaterdag deze punten in eigen huis te houden. Hopelijk in gezelschap van vele supporters en om daarna een mooi feestje te vieren.

De kampioenen in  spe zijn:
Lars Hegeman, de keeper welke dit seizoen al vele reddingen  heeft verricht met zijn katachtige bewegingen, Lars houdt regelmatig zijn doel schoon. Ondanks zijn lengte is hij voor niemand bang en staat steeds weer zijn mannetje in iedere wedstrijd.

Achterin hebben we de rots in de branding, Roy Leus. Menig aanvaller heeft reeds zijn mindere moeten erkennen in deze stroeve verdediger.  Roy is een verdediger waarop je kunt vertrouwen in de achterste linie.

Daarvoor staat Bart Kleijssen gepositioneerd. Als robuuste voorstopper maakt hij het de spitsen van de tegenstander wekelijks moeilijk om te scoren. Daarnaast verzorgt hij menig pass, met zijn sterke linkerbeen, richting de voorwaartsen.

Op het middenveld speelt Niels Waaijer, een jongen met veel discipline en loopvermogen. Hij pikt dit seizoen menig goaltje mee als middenvelder. Zijn schot is dit seizoen bijzonder krachtig geworden na het vele oefenen tegen de garagedeur op het eigen erf.

Daarnaast komen we Dirk Meinders tegen. Dirk gaat altijd voorop in de strijd en geeft nooit op. De zoon van prins Martin en hofdame Esther weet wat werken is en is een voorbeeld voor de rest van het team. Nooit verzaken, altijd gaan voor dat goede resultaat.  Een echte teamplayer.

Ook Louis Wu (zoon van de plaatselijke patatboer Toef) staat op het middenveld. Deze dynamische middenvelder met het loopvermogen van een echte prof verzet veel werk.  Zowel aanvallend als in de verdediging kom je hem tegen. Met zijn fluwelen techniek is het een sierlijke voetballer waar toeschouwers voor naar de velden komen.

In de voorste linie komen we Tom Kreuwel (bijnaam ldquo;Motrdquo;) tegen met de onverzettelijkheid van een leeuw.  Als hij het op de heupen heeft dan ga dan maar aan de kant. Tom heeft zorsquo;n beetje het hardste schot van  STEVO.  Hierdoor heeft hij al  behoorlijk  wat doelpunten op zijn naam staan dit seizoen.

Tenslotte paradeert in de spits slangenmens Mees Lohuis. De topscorer van het team,  zoon van adjudant Bas en hofdame Melanie  heeft zijn draai gevonden en scoort er veelvuldig  op los. Veelal volgt een salto na een doelpunt, waardoor de tegenstander  binnen 1 minuut 2x onder de indruk raakt van zijn sublieme spel.

Dit bijzondere team van STEVO, op het moment lijstaanvoerder in de 5e klasse, wordt voorzien van oefenstof door Joost Bekhuis. Deze getalenteerde  trainer, welke qua uiterlijk nogal eens wordt vergeleken met Bas Dost, voorziet deze gretige groep elke maandagavond van oefenstof. Op zaterdag wordt het team gecoacht door Joost Bekhuis en Ruben Kleijssen.

We hopen deze seizoenshelft op een geweldige manier te kunnen afsluiten. Met steun van vele supporters en natuurlijk de hoogheden Martin en Bas met hun hofdames, hopen we zaterdag heel Geesteren te kunnen laten zien dat het eventuele kampioenschap verdiend is.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

dinsdag 21 mei

22.1°

Ochtend 13.7°
Avond 20.6°
Nacht 17.5°
Min. 12.6°
Max. 22.8°

Zon op: 03:28 uur
Zon onder: 19:31 uur

Meer weer

Gebruikerslogin