STEVO speelt zondagmiddag in Almelo de derby tegen Luctor et Emergo

08-12-2015 om 01:00 uur

Luctor et Emergo uit Almelo moet zondag het volgende slachtoffer worden van de dadendrang van STEVO. Na de overtuigende winst op Helios blijft STEVO dit seizoen vriend en vijand verbazen. Niet alleen door de goede resultaten, maar ook door de wijze waarop tegenstanders tegemoet worden getreden. Vooral op de Peuverweide is het genieten en komen de supporters volop aan hun trekken.

Wat heerst er een discipline binnen de ploeg en wat is de motivatie groot om tot succes te komen. Een groot compliment voor deze resultaten is natuurlijk op zijn plaats voor de technische staf Alfred Nijhuis en Theo Wigger. Ze hebben een nog grotere eenheid van de ploeg weten te smeden en tevens een vechtmachine gecreëerd waarmee tegenstanders de stuipen op het lijf worden gejaagd.

Natuurlijk zal er een dag zijn waarop STEVO tegen de lamp loopt, maar het elftal is sterk genoeg om een tegenslag snel te verwerken. Belangrijk is wel om gevrijwaard te blijven van blessures en schorsingen. Vooreerst gaan we van dit laatste geschetste scenario niet uit. Er heerst binnen de ploeg een groot vertrouwen dat zondag Luctor ook aan de zegekar gebonden kan worden.

Het is lang geleden dat de Almeloers tegen STEVO in competitieverband uitkwamen. We herinneren ons uit een ver verleden nog duels in de vierde klasse B op het oude sportcomplex aan het Almelo-Nordhorn kanaal naast het openlucht zwembad.  Dat Luctor geleidelijk aan ook  de weg omhoog heeft weten te vinden getuigt van een goed beleid bij de club en misschien leggen de bestuurders de lat nog wel hoger dan de tweede klasse.

Dit seizoen moeten ze vooralsnog een pas op de plaats maken. Dertien punten heeft de ploeg uit twaalf wedstrijden. Dat zijn er dertien minder dan koploper STEVO. Na zondagmiddag mogen er dat gerust zestien zijn wat ons betreft. Ondanks dat er zondagmiddag in Geesteren nogal wat te beleven is in de Dorpsstraat, doen we toch een oproep aan onze supporters om het eerste elftal te ondersteunen. Om 14:00 uur is de aanvang in Almelo. 
 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

vrijdag 17 mei

18.5°

Ochtend 13.8°
Avond 17.2°
Nacht 13.8°
Min. 12.5°
Max. 20.2°

Zon op: 03:33 uur
Zon onder: 19:25 uur

Meer weer

Gebruikerslogin