STEVO strandt in poulefase op midwinterfutsaltoernooi in Tubbergen

26-12-2015 om 01:00 uur

STEVO strandde Tweede Kerstdag al in de poulefase op het Gemeentelijk Midwinterfutsaltoernooi in de Verdegaalhal in Tubbergen. Met de A-junioren Jelle Beernink, Stefan Steggink, Bas Paus en Remon Kruiper in de gelederen deed STEVO het qua resultaten helemaal niet zo slecht, maar MVV rsquo;29 en Reutum bleven het team van coach Theo Wigger net voor. Maarten Gelhever, Justin Oude Booijnk en Stijn Harmelink kwamen ook uit in in het STEVO-team. In de eerste wedstrijd tegen MVV rsquo;29 speelde STEVO 2-2 gelijk. Tegen Manderveen werd met 1-0 gewonnen en ook tegen Vasse bleef STEVO met 4-2 aan de goede kant van de score. De wedstrijd tegen Reutum was wel een grote tegenvaller. Met maar liefst 7-1 kreeg STEVO een draai om de oren.

Uiteindelijk eindigde STEVO derde in de poule, en dat was niet genoeg voor een plek in de kruisfinale. Justin Oude Booijnk was met vier treffers het meest succesvol bij STEVO.

MVV rsquo;29 en Reutum gingen uiteindelijk door in de poule van STEVO. In de andere poule waren TVC rsquo;28 en De Tukkers de besten. Reutum was in de kruisfinale te sterk voor De Tukkers uit Albergen, al was dit wel na het beter nemen van de strafschoppen. TVC rsquo;28 won de andere kruisfinale met 6-2 van MVV rsquo;29.

In de finale liet TVC rsquo;28 er geen twijfel over bestaan wie de sterkste was. Reutum werd met 12-2 vernederd.

Reutum kreeg wel de zilveren RABO schoen voor sportiefste club in het voorbijgaande seizoen. De Tukkers werd in dit klassement tweede en STEVO derde.
 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

woensdag 1 mei

23.8°

Ochtend 14.2°
Avond 21.6°
Nacht 16.6°
Min. 14.0°
Max. 25.3°

Zon op: 04:01 uur
Zon onder: 18:58 uur

Meer weer

Gebruikerslogin