STEVO speelt zondag in Deurningen inhaalduel tegen DSVD

13-12-2015 om 01:00 uur

Twee weken geleden werd de wedstrijd DSVD - STEVO nog afgelast door de winterse omstandigheden. Komende zondag wordt het inhaalduel alsnog gespeeld.

Het zal ergens in de onderafdeling van de TVB in de jaren zeventig zijn geweest toen STEVO voor het laatst in competitieverband uitkwam tegen DSVD Deurningen. Nu wordt door beide ploegen op een aanzienlijk hoger niveau gespeeld in de tweede klasse KNVB, waar DSVD met 11 punten uit 10 wedstrijden zich onderaan de ladder bevindt en STEVO de koploper is.

Ondanks het verschil op de ranglijst is DSVD tegen STEVO een mooi affiche. Er zullen ongetwijfeld veel supporters op deze wedstrijd afkomen zo is de verwachting. Deurningers die hopen op een stunt tegen de koploper uit Geesteren en veel STEVO supporters, die als twaalfde man het eerste elftal willen steunen in een wedstrijd die zeker niet gemakkelijk zal worden.

DSVD heeft ook wel wat van de speelstijl van STEVO, niet lullen maar poetsen, ofwel het hoeft niet altijd mooi te zijn om tot een goed resultaat te komen. STEVO 2 en STEVO 3, die de laatste jaren nogal eens in competitieverband uitkwamen tegen DSVD 2 en 3 weten hier van mee te praten. We verwachten zondag ook dat er veel met fysieke krachten zal worden gesmeten door beide ploegen. STEVO heeft het voordeel dat het veel vertrouwen heeft getankt in de eerste helft van deze competitie. Met de bovenste plek en een periodetitel op zak kan het de Deurningers ontspannen tegemoet treden. DSVD daarentegen kan bij verlies tegen STEVO zomaar op de tweede plek van onderen belanden. Bij DSVD ligt daarom duidelijk de druk van het moeten winnen en de drie punten zijn noodzakelijk voor de ploeg van trainer Remco Dokter. Na vier jaren het eerste elftal van oefenstof te hebben voorzien, gaat Remco Dokter DSVD aan het eind van het seizoen verlaten.

Op deze pagina van de website van DSVD wordt Remco Dokter beschreven als één van de succesvolste trainer uit de clubhistorie. Komend weekeinde zullen we zien of de oefenmeester van DSVD een uitgedokterd plan heeft gesmeden om het in "the winning mood" verkerende STEVO te verslaan.

Om 14:00 uur is de aanvang.
 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

dinsdag 14 mei

22.5°

Ochtend 14.0°
Avond 22.1°
Nacht 18.0°
Min. 13.9°
Max. 23.8°

Zon op: 03:38 uur
Zon onder: 19:20 uur

Meer weer

Gebruikerslogin