Midwinterpuzzeltocht STEVO weer een belevenis.

30-12-2015 om 01:00 uur

Het was weer een belevenis de midwinterpuzzeltocht van STEVO afgelopen maandagavond. Een kleine 90 personen namen deel aan de aktiviteit. De organisatie had veel werk verzet om het de deelnemers naar de zin te maken. Nadat iedereen zich verzameld had bij cafe Steggink werden in 2 geblindeerde bussen de puzzelaars naar het startpunt gebracht.

Dat was dit keer de jachthut van Jan Timmerhuis aan de Delmaweg. De ontvangst was hartelijk met een glaasje glühwein. In groepen gingen de deelnemers op pad. Er moesten nogal wat vragen beantwoord worden en dat ging allemaal niet zo makkelijk als vooraf gedacht werd. Het was dan ook een hele opgave om de juiste antwoorden te vinden.

Onderweg waren er tussenstops bij de Blokhut aan de Delmaweg en de STEVO-kantine waar enkele spelletjes volbracht moesten worden. Eindpunt was Erve Kampboer waar de avond  gezellig werd nagekeuveld over de geslaagde tocht en ook werd hier een heerlijk bord snert opgediend voor alle deelnemers. Hier zat ook de mystery guest. Altijd weer een spannende aangelegenheid wie achter het kerstpak verscholen zit. Dit keer was Paul Hamer de persoon die geraden moest worden. Enkele groepen wisten na het stellen van enkele vragen de juiste persoon te noemen.

Voordat Ralph Geerdink van de organisatie de prijswinnaars bekend maakte sprak STEVO-voorzitter Eddy Droste de aanwezigen toe. Hij zei blij te zijn met de goede opkomst bij deze aktiviteit en het toonde eens te meer aan dat de saamhorigheid binnen de vereniging STEVO groot is. Vooral ook de goede opkomst van de jeugdige leden stemde Eddy Droste tevreden. De voorzitter stak aan het eind van zijn betoog terecht een pluim op de hoed van de organisatie.

Op de foto de winnaars.    
 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

dinsdag 7 mei

17.7°

Ochtend 8.9°
Avond 17.9°
Nacht 10.4°
Min. 8.1°
Max. 18.8°

Zon op: 03:50 uur
Zon onder: 19:09 uur

Meer weer

Gebruikerslogin