Midwinterpuzzeltocht 2015 op maandag 28 december.

08-12-2015 om 01:00 uur

 

Op maandag  28 december 2015 a.s. zal wederom de gezellige midwinterpuzzeltocht van STEVO worden gehouden. Deze avond wordt georganiseerd voor iedereen die STEVO een warm hart toe draagt, ofwel voor leden en ook niet-leden van de club.

Vorig jaar was de vuurdoop voor de nieuwe organisatie. Daarbij werd de tocht grotendeels in ere gelaten. Voor dit jaar heeft de organisatie gedacht aan enkele nieuwe en leuke aanpassingen die hope...lijk aansluiten bij de wensen van de deelnemers. Hierbij hoopt de organisatie op een hogere opkomst, met name onder de jongere leden van de club. Uiteraard hoopt de organisatie ook dat de vaste deelnemers deze activiteit niet aan zich voorbij zullen laten gaan.

De midwinterpuzzeltocht bestaat uit een korte wandeltocht waarbij de deelnemers zich onderweg kunnen vermaken met een vragenlijst en verschillende 'puzzels'. Tijdens de tocht vinden twee pauze-momenten plaats waar attractieve en hilarische spellen worden gespeeld. De tocht wordt afgesloten met het raden van de mystery guest. Dit is vaak een prominent persoon die een connectie heeft met de club.
Aansluitend kan gezellig worden nagepraat over de verschillende 'puzzels' en de ontmaskering van de mysterie guest. Dit wordt afgesloten met een lekkere bord snert.

Op maandag 28 december zal om 18.30 uur de bus vertrekken vanaf Café Steggink.
Het inschrijfgeld is euro; 10,- per persoon als bijdrage in de kosten voor de bus en snertmaaltijd.
De deelnemers kunnen zich tot maandag 21 december opgeven via email stevomidwinterpuzzeltocht@hotmail.com of telefonisch bij Ralph Geerdink
(06-27266514).
Bij de opgave ontvangen we graag alle namen van de deelnemers die meelopen, waarbij een maximum van 6 per groep wordt gehanteerd.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

dinsdag 21 mei

23.9°

Ochtend 13.7°
Avond 19.2°
Nacht 15.8°
Min. 12.6°
Max. 24.3°

Zon op: 03:28 uur
Zon onder: 19:31 uur

Meer weer

Gebruikerslogin