Inschrijven PMA Voetvolleytoernooi vanaf 1 maart

03-02-2016 om 01:00 uur

De inschrijving voor het vierde PMA Voetvolleytoernooi van zaterdag 11 juni, start dinsdag 1 maart voor de liefhebbers die vorig jaar ook hebben meegedaan. Op vrijdag 1 april start de open inschrijving. De PMA-voetvolleycommissie heeft dit bekend gemaakt.

60 Teams, zo is het streven, gaan weer mee doen aan het vierde PMA-Voetvolleytoernooi. Steeds meer voetballers en voetbalsters zien er plezier in om een lang seizoen af te sluiten met een partij voetvolley in een gezellige sfeer. Waar kan dat beter dan op de Peuverweide, waar naast het voetvolleytoernooi veel vermaak zal zijn voor jong en oud.

Het team Magic Four, Thijs Masselink, Robert Hegeman en Niels Keppelink wisten de eerste drie edities op hun naam te schrijven. Thijs Masselink heeft inmiddels laten weten een vervanger te zoeken voor Robert Hegeman die op 11 juni van een welverdiende vakantie geniet. De nieuweling in het team van Magic Four zal wel van heel goede huize moeten komen, omdat de lat hoog ligt. De uitdaging is er om ook de vierde editie te winnen. Ongetwijfeld zal de naam na de inschrijving van 1 maart bekend zijn. Meer informatie over het PMA-voetvolleytoernooi volgt in de loop van de tijd.

 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zaterdag 4 mei

16.7°

Ochtend 8.0°
Avond 14.7°
Nacht 10.6°
Min. 7.6°
Max. 16.8°

Zon op: 03:55 uur
Zon onder: 19:03 uur

Meer weer

Gebruikerslogin