Verschillende data vastgesteld op jeugdfederatievergadering.

11-02-2016 om 01:00 uur

Afgelopen maandag kwamen afgevaardigden van de Tubbergse voetbalverenigingen in de STEVO kantine bijeen om ondermeer diverse data van aktiviteiten vast te stellen in dit nieuwe jaar. Namens het STEVOndash;jeugdbestuur waren Johan Brughuis en Nico Wermelink vertegenwoordigd.

Allereerst werden de diverse zaaltoernooien in de afgelopen winterperiode geëvalueerd. De afspraak was gemaakt om geldprijzen beschikbaar te stellen i.p.v.bekers. Van deze afspraak was blijkbaar niet iedereen goed op de hoogte. De wens werd uitgesproken om de toernooien in het vervolg volgens het draaiboek af te werken.

Het Gemeentelijk schoolvoetbaltoernooi voor jongens wordt dit jaar door VMC georganiseerd en wel op woensdag 30 maart. Een week later, woensdag 6 april, komen de meisjes in actie in Vasse. Bij een eventuele afgelasting zal het meisjes-toernooi plaatsvinden op woensdag 13 april.

Op de scholen is een enquete gehouden om ook een toernooi te houden voor de groepen 5 en 6. Hier was geen animo voor.

Het Gemeentelijk A-toernooi vindt plaats op woensdag 25 mei op de velden van VCF Fleringen.

Het traditionele David en Goliath toernooi in Reutum zal worden gehouden op zondag 5 juni.

De Tukkers uit Albergen houden haar ALBO toernooi op zaterdag 27 augustus. Dit is in de laatste week van de schoolvakanties.

Alle verenigingen gaan de jeugdteams inschrijven voor het bekertoernooi. Let op: de wedstrijden van 27 augustus moeten wel verplaatst worden i.v.m. deelname aan het  ALBO-toernooi. Geldt alleen voor de E en F pupillen.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zaterdag 4 mei

15.6°

Ochtend 10.5°
Avond 13.2°
Nacht 10.2°
Min. 7.8°
Max. 15.6°

Zon op: 03:55 uur
Zon onder: 19:03 uur

Meer weer

Gebruikerslogin