STEVO zondag uit naar Schalkhaar.

07-02-2016 om 01:00 uur

STEVO speelt komende zondag de uitwedstrijd tegen Schalkhaar. Ondanks de lage stand op de ranglijst is Schalkhaar een niet te onderschatten ploeg. In Geesteren bijvoorbeeld won STEVO het eerste duel weliswaar met 2-0, maar wie het verslag van september 2015 er nog eens op na leest ziet dat het alles behalve makkelijk ging voor de ploeg van trainer Alfred Nijhuis. Wilco Broekhuis benutte een penalty en Thomas Leus schoot STEVO in de 89e minuut naar de veilige 2-0 eindstand. Schalkhaar bleef met een kater achter omdat het grote delen van de wedstrijd de touwtjes in handen had.

Nu zondag Schalkhaar het voordeel van thuis spelen heeft en het zich eigenlijk geen nederlaag kan permitteren wacht STEVO ongetwijfeld een heet middagje. De rood/gelen daarentegen hebben dit seizoen wel vaker voor hete vuren gestaan en deze tot nog toe steeds met glans overleefd. Pessimistisch over een minder resultaat tegen Schalkhaar willen we dan ook niet zijn.

STEVO is de trotse koploper en al alleen dat gegeven al zal ongetwijfeld de nodige angst inboezemen bij Schalkhaar. De verwachting is dan ook dat  Schalkhaar voorzichtig van start zal gaan alvorens volop de aanval te spelen. STEVO zal haar eigen spelletje blijven spelen, wat al zoveel succes heeft opgeleverd dit seizoen.  Met een ijzersterke verdediging, een uitstekend controlerend middenveld en een aanval die tot alles in staat is moet het met de ondersteuning van onze supporters mogelijk zijn Schalkhaar er onder te krijgen.

Om 14:00 uur begint het treffen op sportpark De Horsterhoek

Op de foto STEVO in actie tegen Schalkhaar op de Peuverweide
 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zaterdag 4 mei

16.5°

Ochtend 8.0°
Avond 14.1°
Nacht 12.5°
Min. 7.6°
Max. 16.5°

Zon op: 03:55 uur
Zon onder: 19:03 uur

Meer weer

Gebruikerslogin