Stein Droste en Bent Kuipers fluiten met KNVB diploma op zak

21-02-2016 om 01:00 uur

Maar liefst 22 leden van vijf verschillende verenigingen uit de Gemeente Tubbergen hebben onlangs met goed gevolg de Basisopleiding Scheidsrechter van de KNVB afgerond. Hieronder ook Stein Droste en Bent Kuipers van STEVO.De cursus werd namens de KNVB verzorgd door Rutger Bekebrede, voormalig scheidsrechter Betaald Voetbal.

De cursus werd gefaciliteerd door De Tukkers uit Albergen. Rob Wesselink namens De Tukkers: ldquo;we kunnen terugkijken op een geslaagde cursus. In vergelijking met voorgaande edities was deze cursus ingekort tot vier avonden. Veel compacter, en daarmee interessanter. Veel aandacht werd gegeven aan praktijkvoorbeelden. Zo moesten de cursisten tijdens de oefenavonden allen een deel van een jeugdwedstrijd als scheidsrechter begeleiden, waarbij direct de oefenstof in praktijk kon worden gebracht.

Zeer zinvolrdquo;, aldus een tevreden Rob Wesselink die de verwachting uitspreekt dat de verenigingen in de Gemeente Tubbergen ook de komende jaren de krachten zullen bundelen om een dergelijke cursus te organiseren.

Op bijgaande foto geslaagde leden van De Tukkers, STEVO, VMC, VC Fleringen en TVCrsquo;28 met hun cursusleider Rutger Bekebrede.

Op de foto de geslaagden met Stein Droste en Bent Kuipers.
 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

dinsdag 30 april

19.4°

Ochtend 12.5°
Avond 21.3°
Nacht 15.7°
Min. 12.3°
Max. 21.9°

Zon op: 04:03 uur
Zon onder: 18:57 uur

Meer weer

Gebruikerslogin