STEVO 2 en HSC spelen 1-1 gelijk tegen elkaar.

21-02-2016 om 01:00 uur

STEVO 2 hield zondagmorgen thuis één punt over aan het duel tegen HSC rsquo;21 2 uit Haaksbergen. Daar mocht het niet geheel ontevreden mee zijn. HSC rsquo;21 had gedurende de wedstrijd het wat betere spel en ook de beste kansen met twee keer de bal op de paal. STEVO had in de tweede helft met het windvoordeel wat slimmer moeten zijn en dan had het misschien wel heel stiekem de wedstrijd kunnen stelen.

In de eerste helft kwam de ploeg van trainer Gerard Kocks op 1-0 door een prachtige goal van Stan Nijhuis. Nadat hij de bal via de borst opving lobde hij de bal over de uitlopende keeper van HSC. In de 36e minuut was het weer gelijk toen de bal laag over de grond en schuin voor het doel van keeper Jelle Beernink werd binnengeschoten.

In de tweede helft was het HSC de ploeg die voetbalde en STEVO probeerde op de counter en met het windvoordeel een goaltje mee te pikken. Af en toe had het wel de mogelijkheid om HSC pijn te doen, maar echt overtuigend was het allemaal niet. HSC had de beste kans in het tweede bedrijf toen de bal steenhard via de paal naast ging.

Met het ene punt schiet STEVO 2 niet veel op in de strijd om de laatste plaatsen. Zondag mag het in de uitwedstrijd tegen Heino 2 opnieuw een poging doen om  drie punten in de wacht te slepen.