Sierd de Vos weet te boeien op STEVO Crowd Avond.

12-03-2016 om 01:00 uur

Sierd de Vos wist vrijdagdagavond in zaal Kottink met zijn anekdotes over en belevenissen in het voetbalwereldje ruim 100 STEVO leden te boeien van begin tot eind. Eddy van der Ley die de voetbalcommentator aan de tand voelde over alles en nog wat kwam zelf nauwelijks aan het woord. El Sierd wist niet van ophouden en kwam naarmate de avond vorderde steeds beter op stoom. Het ging soms van de hak op de tak maar de STEVO-mensen in de zaal vonden het prachtig.

Geesteren was en is niet onbekend voor Sierd, zo liet hij weten. Vooral over de beide zussen van oud voetballer Arnold Bruggink uit Geesteren, zoals bekend ook werkzaam bij de televisie, wist Sierd het één en ander te vertellen. Niks negatiefs overigens, maar zo hoor je nog eens wat.

Scheidsrechter Bas Nijhuis, ook aanwezig, verscheen nog even ten tonele om te vertellen over zijn belevenissen met Sierd de Vos. Een schot in de roos van de Crowd Commissie Rick Huis in 't Veld, Rob Oude Breuil, Erik Sonder en Johan Brughuis om de Vos met veel kennis van het Spaanse voetbal uit te nodigen op deze STEVO-avond.

De opkomst van Sierd de Vos was geweldig. Een dansje op Copacabana, muziek van Barry Manilow. De avond kon bij de aanwezigen al niet meer stuk na deze prachtige dans. Niks geen serieus gedoe, Sierd is Sierd en dat wilde hij weten. ldquo;Bescheidenheid Sierd de Vosrdquo; zo zei hij.

Daarvoor al had STEVO voorzitter Eddy Droste de aanwezigen welkom geheten en stak hij de loftrompet uit over de gang van zaken momenteel bij STEVO. De jeugdaanpak en de resultaten, ook bij de senioren, deden hem veel deugd. STEVO zit duidelijk in de lift volgens de voorzitter en er zit een heel mooi slot van de competitie aan te komen, doelend op het eerste elftal dat zo goed presteert in dit seizoen.

Na deze mooie worden werden de eerste rondes van een voetbalquiz gespeeld waarin Dennis Kokhuis en Joop Klein Haarhuis als de besten uit de bus kwamen. Bert Maathuis wist de laatste ronde te winnen. In de finaleronde bleek Joop Klein Haarhuis over de beste kennis te beschikken.

DJ Jan Leus zorgde op de geslaagde avond voor de vrolijke noot. Natuurlijk ontbrak niet het alom bekende nummer ldquo;sailing homerdquo; van Piet Veerman. Jan weet met zijn muziekkeuze altijd de zaal aan zich te binden, zo ook deze keer. Er mag gerust gesteld worden, dat de STEVO-crowd avond een geslaagde avond was.

Voorzitter Eddy Droste liet op het eind weten, dat volgend jaar nog meer nieuwe aspecten aan de Crowd-avond worden toegevoegd.
 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

vrijdag 10 mei

18.6°

Ochtend 10.7°
Avond 18.4°
Nacht 14.3°
Min. 9.5°
Max. 20.2°

Zon op: 03:44 uur
Zon onder: 19:14 uur

Meer weer

Gebruikerslogin