STEVO A1 verslaat Luctor Et Emergo A1

07-03-2016 om 01:00 uur

(Door Niek Leus) - Afgelopen zaterdag moesten wij om half 3 aantreden in Almelo tegen de nummer 10 op de ranglijst Luctor et Emergo A1 uit Almelo. Dit zijn vaak de lastigste wedstrijden voor STEVO A1 de nummer 2 op de ranglijst!! Gelukkig voor ons was STEVO B1 vrij en konden we zo mooi een aantal jongens meenemen, waarvan er 2 in de basis begonnen Hugo en Thijs. Na 15 minuten kwam ook Stefan Paus er in vanwege een blessure bij Stan Rekers.

De 1e helft was vrij tam waarin we wel beter waren maar de precisie soms ontbrak, maar we hoefden hier geen punten te morsen en gelukkig was daar net voor rust ons moment en het was Hugo Weerink  die Daniel Wigger plots alleen voor de keeper zette. Daniel benutte dit buitenkansje heel beheerst, een lekker gevoel net voor de rust. In de rust even paar aanwijzingen van onze coach Peter en we konden volle moed beginnen aan de 2e helft waarin Luctor vroeg begon te storen in de hoop dat wij een foutje zouden maken. Gelukkig gebeurde dit niet en na zo'n 20 minuten in de tweede helft namen we het heft weer in handen en maakten we een prachtige 2e goal. Remon Kruiper met de lange bal op Daniel Wigger. Remon sloot goed bij, dan de voorzet van Daniel en een prima kopgoal van een metertje of 10 precies in het hoekje 0-2. De winst was nu wel binnen want even daarna maakte Hugo Weerink met een prima stiftje de 0-3.

Over en sluiten dus en een verdiende overwinning. Nu op naar a.s zaterdag waarin wij het opnemen tegen de koploper De Zweef. STEVO A1 staat 4 punten achter met een wedstrijd meer. Dus voor ons telt alleen winst. We hopen dan ook op veel publiek bij deze wedstrijd die om 15.30 begint. Daarvoor om 12.30 uur speelt ook STEVO B1 de topper en wel tegen KOSC B1.  Heb je dus zaterdag niets te doen, op de Peuverweide valt genoeg te beleven. Steun onze jongens dan maken we er een mooie zaterdag van.