STEVO tegen de nummer laatst Wijhe ‘92.

08-03-2016 om 01:00 uur

STEVO speelt komende zondag tegen de nummer laatst in de tweede klasse Wijhe rsquo;92. Dat het dit seizoen niet wil vlotten met Wijhe verbaast eigenlijk menigeen. Zorsquo;n slecht elftal hebben ze niet en het is een raadsel waarom ze steeds de punten laten liggen. STEVO ondervond de sterkte van Wijhe aan den lijve in de eerste wedstrijd waarin ternauwernood met 1-2 werd gewonnen. Wijhe kwam zelfs op 1-0 en STEVO had alle moeite met de fanatiek spelende ploeg van trainer Peter Jansen.

Ingmar Reinerink was gelukkig goed op dreef deze middag en na de 1-1 gelijkmaker wist hij ver in de tweede helft met het hoofd ook de winnende treffer te maken. Iedereen was het na afloop over eens dat STEVO met deze drie punten niks te klagen had.

Wil Wijhe volgend jaar ook tweede klasse spelen dan kan het zich eigenlijk geen misstap meer veroorloven. Zondag deden ze al een goede stap in die richting door Achilles rsquo;12 uit Hengelo met 3-0 te verslaan. Of ze ook stunten kunnen tegen STEVO is zeer de vraag. Geen berg lijkt te hoog dit seizoen voor het elftal van trainer Alfred Nijhuis. De positie op de ranglijst is riant en de voorsprong op de concurrentie slinkt nog steeds niet. Frustrerend voor de volgers BWO en PH, die elke week met lede ogen aanzien dat STEVO maar blijft winnen en steeds dichter bij het beoogde doel komt.

Tegen Wijhe is STEVO ook aan haar stand verplicht om opnieuw drie punten aan haar totaal toe te voegen. Het zelfvertrouwen is groot bij de spelersgroep en alleen onderschatting kan roet in het eten gooien zondag, zo is de verwachting. Aan de begeleiding de taak, en dat is hen wel toevertrouwd, om de zaak op scherp te zetten.

De weersvooruitzichten zijn goed voor zondag, zodat eindelijk ook weer eens een wedstrijd op het vertrouwde hoofdterrein afgewerkt kan worden.  Om 14:00 begint de wedstrijd tegen Wijhe rsquo;92.  
 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 12 mei

21.0°

Ochtend 11.8°
Avond 23.0°
Nacht 17.7°
Min. 10.8°
Max. 23.0°

Zon op: 03:41 uur
Zon onder: 19:17 uur

Meer weer

Gebruikerslogin