STEVO B1 wint topper tegen KOSC B1.

12-03-2016 om 01:00 uur

STEVO B1 heeft goede zaken gedaan zaterdagmiddag tegen koploper KOSC B1. Het won met 2-1 en staat nu in punten gelijk met de Ootmarsumers. Na een flitsende start kwam STEVO op het einde van de wedstrijd nog goed weg. KOSC B1 had toen namelijk de betere kansen op een doelpunt. Het uitvallen van Hugo Weerink halverwege de eerste helft deed de ploeg van trainer Albert Olde Rikkert geen goed.

Zo als verteld begon STEVO B1 uitstekend aan de wedstrijd en al vrij vlot kwam het op 1-0. Binnen tien minuten was het 2-0 door Thijs Beernink. KOSC was overdonderd door de bliksemstart van STEVO.  De kansen voor STEVO op 3-0 waren ook aanwezig, maar zover kwam het niet meer. Na het uitvallen van Hugo Weerink was het gedaan met de goede bedoelingen van STEVO. KOSC kwam allengs beter in de wedstrijd. De 2-0 voorsprong kon in ieder geval tot aan de rust worden vastgehouden.

Na de thee was KOSC de ploeg met de betere kansen en niet geheel onverdiend maakte het de aansluitingstreffer. Voor STEVO was het nu zaak om de nog kleine voorsprong vast te houden. Dat lukte wonderwel ondanks dat KOSC een paar prima mogelijkheden had om de stand gelijk te trekken. STEVO kwam zelf in de tweede helft sporadisch voor het doel van KOSC. En als het dan voor het doel kwam, was het veel te besluiteloos.

Het verlossende eindsignaal werd met veel gejuich begroet door STEVO B1. Door de overwinning staat STEVO B1 nu gelijk met KOSC B1 aan kop. Het zal erom spannen wie in de resterende wedstrijden de zenuwen het beste in bedwang heeft.