STEVO F2 Team van de Week bij STEVO tegen Wijhe '92

09-03-2016 om 01:00 uur

(Door Mark Haverkort) - STEVO F2 is een leuk en enthousiast team. De spelers zijn erg fanatiek, de trainingsopkomst is ook prima. In de najaarscompetitie zijn we kampioen geworden. Dat was een groot feest wat tot in de late uurtjes werd gevierd bij onze elftalsponsor Meinders Installatiebedrijf. We spelen nu in de voorjaarscompetitie in de tweede klasse. Een behoorlijk niveau waar we veel F1 teams tegenkomen. Op moment van schrijven hebben we 6 punten uit 3 wedstrijden, een prima start dus.

De spelers van het team zijn:
bull; Cas Kleinheerenbrink - Cas is onze betrouwbare sluitpost, een zekerheid in de goal. Hij doet het erg goed en is ook altijd fanatiek aanwezig bij de keeperstraining.
bull; Mees Hamer - Mees is de laatste man, een echte ausputzer. Hij staat altijd op de juiste plek en grijpt op het juiste moment in voor een verdedigende actie. Daarnaast gaat hij ook vaak mee naar voren zodat hij ook nog zijn doelpunten meepikt.
bull; Daan Meinders - Daan is onze rechtsachter. Daan is een goede verdediger die ook graag mee gaat naar voren. Hij heeft dan nogal eens onnavolgbare trucjes in huis waarmee hij de tegenstander passeert.
bull; Rink Haverkort - Rink is onze linksachter. Rink is een fanatieke verdediger die je minimaal 2x moet passeren om hem voorbij te komen. Hij schuwt de duels niet en gebruikt graag zijn lichaam om de tegenstander aan de kant te duwen. Hij kan zowel met zijn linker- als rechterbeen schieten.
bull; Tom Lokotte - Tom is een alleskunner met een goed schot in de benen. Hij speelt zowel voorin als achterin. Daarnaast heeft hij ook al een paar wedstrijden gekeept, dat gaat hem ook erg goed af. Een zeer nuttige speler dus!
bull; Sil Dijkstra - Sil is aanvaller, staat meestal linksbuiten. Hij is een goede speler met een leuke passeeractie. Sil heeft aan het begin van het seizoen een paar wedstrijden gemist door blessures en ziekte maar is gelukkig nu weer volop van de partij.
bull; Sem Kokhuis - Sem is de spits van het elftal. Hij is fysiek sterk en heeft een hard schot. Hij pikt regelmatig een doelpuntje mee en geeft ook goede assists.
bull; Riemer Leus - Riemer is ook aanvaller, staat meestal rechtsbuiten. Riemer heeft een goed oog voor het spel, hij weet altijd exact waar zijn medespelers staan en waar hij de bal naartoe moet plaatsen. Hij heeft ook al een mooi aantal goals gemaakt dit seizoen.
bull; Naut Hamer - Naut is een kleine rappe aanvaller die meestal aan de rechterkant te vinden is. Hij kan echter ook linksvoor of in de spits spelen. Naut is een jaartje jonger dan de andere spelers, maar is erg snel en passeert met gemak zijn tegenstander.

Trainers / leiders
bull; Het team wordt getraind door Marcel Paus en Bas Waaijer. Zij worden daarbij geassisteerd door Niels Kreuwel en Cas Droste.
bull; De leiders van het team zijn Francis Kleinheerenbrink en Mark Haverkort.

We wensen STEVO 1 veel succes bij de wedstrijd tegen Wijhe en hopen natuurlijk dat zij ook kampioen worden!

 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

vrijdag 10 mei

17.1°

Ochtend 12.3°
Avond 19.7°
Nacht 12.9°
Min. 9.7°
Max. 20.2°

Zon op: 03:44 uur
Zon onder: 19:14 uur

Meer weer

Gebruikerslogin