STEVO zondag voor topper naar BWO Hengelo.

15-03-2016 om 01:00 uur

STEVO speelt zondag in Hengelo de topper tegen de gedeeld nummer twee op de ranglijst BWO. Het is de laatste kans voor BWO om een rol van betekenis te spelen in deze competitie. Koploper STEVO staat zes punten voor en heeft één wedstrijd minder gespeeld dan de Hengeloers. Wint STEVO van BWO dan heeft het alleen nog te vrezen van PH Almelo die ook zes punten achterstand hebben en één wedstrijd meer gespeeld..

BWO zal zondag ongetwijfeld proberen om de huid zo duur mogelijk te verkopen. STEVO daarentegen beschikt dit seizoen over stalen zenuwen en is niet snel onder de indruk van haar tegenstander. Hobbels waar vooraf tegen werd op gezien zijn tot nog toe vrij makkelijk genomen. Vanzelfsprekend zal BWO niet onderschat worden door STEVO omdat het terecht bewezen heeft tot de beste ploegen in de tweede klasse te behoren.

Dat STEVO zondag een heet middagje wordt hoeft dan ook geen betoog. Jammer is wel dat de ploeg van trainer Alfred Nijhuis uitgerekend tegen BWO met personele problemen kampt. Het wordt dan ook improviseren om op elke plek het juiste poppetje te zetten. Dat is de technische leiding van STEVO dit seizoen steeds goed afgegaan bij blessures of schorsingen. Voor zondag hebben we dan ook geen twijfels aan de tactiek die wordt gekozen door het trainersduo Nijhuis en Wigger.

De gedachte dat er bij eventueel verlies nog niks verloren is maakt dat STEVO niet gespannen de wei hoeft in te gaan. Hoe anders is dat voor BWO die de druk hebben van het moeten winnen. Vast staat al wel dat de penningmeester van BWO zondag  in ieder geval ook de grote winnaar gaat worden.

STEVO-supporters worden opgeroepen om hun ploeg massaal te ondersteunen in Hengelo. Als twaalfde man kunnen en moeten we onze jongens bij staan in de strijd om deze drie belangrijke punten.

STEVO mensen we rekenen op jullie.

Om 14:00 uur wordt er afgetrapt in Hengelo.         
 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 12 mei

22.0°

Ochtend 11.8°
Avond 21.0°
Nacht 16.3°
Min. 10.8°
Max. 22.3°

Zon op: 03:41 uur
Zon onder: 19:17 uur

Meer weer

Gebruikerslogin