Verlies voor STEVO 2 en STEVO 3.

01-05-2016 om 02:00 uur

STEVO 2

STEVO 2 en STEVO 3 verloren zondagmorgen allebei hun wedstrijd.  STEVO 2 ging ruim in Oldenzaal met 8-0 onderuit en degradatie lijkt daarmee zo goed al vast te staan. Bij rust was de stand al 4-0.  Uithuilen en opnieuw beginnen voor de ploeg van trainer Gerard Kocks. Neemt niet weg dat STEVO 2 in de eerste seizoenshelft toch redelijk goed mee kon komen en aan degradatie eigenlijk niet gedacht werd. Na de winterstop haalde STEVO 2 nooit meer het niveau van daarvoor en werd het regelmatig op een ruime nederlaag getrakteerd. Jammer voor de jonge ploeg die toch met een kleine kater afscheid neemt van dit seizoen.

STEVO 3
STEVO 3 verloor thuis van kampioenskandidaat UD 2 uit Weerselo. Een monsteruitslag lag in het verschiet toen STEVO 3 al na 10 minuten op een 0-3 achterstand stond. De ploeg leek op dat moment nog de bruiloft van zaterdagavond van Mike Kroeze in de benen te hebben. Niks was minder waar want STEVO 3 speelde behoudens die eerste 10 minuten misschien wel de beste wedstrijd van het seizoen. Hoewel UD nog één keer scoorde kwamen ze er praktisch niet meer aan te pas en deelde het elftal van trainer Thijs Masselink de lakens uit. Thijs deed zelf ook nog mee en leek nog niks aan kwaliteiten ingeboet te hebben. Twee keer trof hij doel. STEVO had voldoende mogelijkheden op meer doelpunten. Kansen van Richard Nieuwmeijer, alleen voor de keeper en Robert Hegeman bal op de lat hadden een beter lot verdiend. Ook voor STEVO 3 is de competitie bijna ten einde en de verwachtingen vooraf zijn niet helemaal waar gemaakt. Eens te meer blijkt dat alleen veel trainingsarbeid tot succes kan leiden. Op de foto Thijs Masselink die 2 keer doel trof.