STEVO op bezoek bij Achilles’12 in Hengelo

26-04-2016 om 02:00 uur

STEVO gaat zondagmiddag in Hengelo op bezoek bij Achillesrsquo;12. Nog drie wedstrijden en het weet waar het staat. Gaat de vlag in top is de grote vraag de komende weken of moet het elftal van trainer Alfred Nijhuis zich opmaken voor de nacompetitie, waar het alsnog een plek in de eerste klasse kan bewerkstelligen. Gezien de instelling waarmee de selectie zich wekelijks presenteert kan het niet anders of STEVO gaat met de titel strijken in de tweede klasse. Enige concurrent BWO en drie punten achter op de koploper hoopt iedere zondag op een misstap van STEVO maar ziet haar kansen op een kampioenschap wekelijks slinken. Voor de Hengeloers is er overigens ook nog altijd de mogelijkheid via de nacompetitie een plek in de eerste klasse op te eisen.

Nu STEVO zover gekomen is in dit seizoen wil het ten koste van alles de kroon op het werk zetten. De vele arbeid wat verricht is dit jaar, waar met krachten is gesmeten en de spelers wekelijks het uiterste van zichzelf hebben gevraagd, dan is het kampioenschap aan het eind van de rit ook meer dan verdiend. Trainer Alfred Nijhuis zegt maandags bij t-sportreport.nl telkens dat hij geniet van zijn elftal. ldquo;Wat een power straalt het team uitrdquo;; aldus Nijhuis.

De STEVO-supporters kunnen die uitspraak meer dan bevestigen. Ze zien volop strijd bij ons eerste elftal. STEVO krijgt niks cadeau van de tegenstander en het moet altijd volop aan de bak voor de drie punten. Na afloop spreekt de trainer van de tegenstander meestal vol lof over de instelling bij  de STEVO spelers. Mocht het onverhoopt misgaan dit seizoen dan heeft het aan die instelling niet gelegen.

Nog drie finales voor het elftal van trainer Alfred Nijhuis. Te beginnen zondag in Hengelo waar Achilles rsquo;12 met 24 punten achterstand op STEVO graag een goed einde aan het seizoen wil breien. STEVO mag zich opnieuw opmaken voor een krachtmeting. Cadeautjes zullen niet worden weggeven door Achilles rsquo;12 en het belooft wederom een uitermate interessante ontmoeting te worden. De neutrale voetballiefhebber zal zeker aan zijn trekken komen. De STEVO-mensen zullen de wedstrijd met veel spanning in het lijf aanzien en volgen. De hoop is er bij het STEVO-bestuur, spelers en begeleiding dat Geesteren massaal afreist naar Hengelo om ons eerste elftal te ondersteunen. Vlaggen en toeters mogen gerust de sfeer hier verhogen. Om 14:00 uur begint het treffen.    
 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 12 mei

21.0°

Ochtend 11.8°
Avond 20.6°
Nacht 18.9°
Min. 10.8°
Max. 22.4°

Zon op: 03:41 uur
Zon onder: 19:17 uur

Meer weer

Gebruikerslogin