STEVO E3 pakt titel in de laatste minuut tegen Kloosterhaar E1.

11-05-2016 om 02:00 uur

STEVO E3 is woensdagavond op de velden van Kloosterhaar kampioen geworden. Het plaatselijk E1 team werd in de laatste minuut met 0-1 verslagen. Degene die erbij waren uit Geesteren; ouders, kinderen, begeleiding en afgevaardigden van het jeugdbestuur zijn een jaar ouder geworden deze avond. Wat liet STEVO E3 iedereen in spanning over een goeie afloop. Grootste ldquo;boosdoenerrdquo; was het keepertje van Kloosterhaar, dat een onneembare vesting bleek.  Wat stopte deze pupil een ballen. Uit alle rangen en standen werd door de spelertjes  van STEVO E3 op doel geschoten, maar de sluitpost  van Kloosterhaar gaf geen krimp. Dit talentje heeft deze avond alle lof verdiend.

Trouwens ook bij STEVO E3 stond men goed te keepen. Als er eens een uitbraak was van Kloosterhaar E1 dan stond ook hier de keeper zijn mannetje. De tijd in de wedstrijd begon meer en meer te dringen en het geloof in een goede afloop nam naarmate de tweede helft vorderde zienderogen af, totdat Bas Kokhuis het op de heupen kreeg en iedereen wat hier STEVO was uit zijn lijden verloste. Dolvreugde taferelen niet alleen bij STEVO E1, maar ook de ouders en hun kinderen dansten driemaal in het rond.

Toen de scheidsrechter kort daarna voor het einde floot was de vrolijke chaos op het veld compleet. Iedereen viel elkaar in de armen. Het was dan toch nog gelukt. Dat je in deze enerverende wedstrijd de winnende goal in de laaste minuut scoort geeft de titel eigenlijk nog meer glans.

Het kampioenschap is overigens dik verdiend. Uit de 10 wedstrijden werden het maximale aantal van dertig punten behaald. Ben je dan de terechte kampioen of niet. Ja toch? Johan Brughuis van het jeugdbestuur zette de spelers, trainer en leiders in het zonnetje. Nico Wermelink had traditioneel de medailles bij zich voor de kampioenen.

Nadat iedereen een beetje bij was gekomen van de spanning in de wedstrijd en de huldiging daarna,  werd het succesvolle team op de foto vastgelegd. Ook de mascotte van sponsor Preston Palace liet zich zien in Kloosterhaar. Een mooi gebaar. In Geesteren ging het hele gezelschap nog even met de auto door het dorp, om de inwoners op de hoogte te brengen van het kampioenschap. Hierna werden de kinderen getrakteerd op de gebruikelijke versnaperingen fris en patat. Allen nogmaals gefeliciteerd.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zaterdag 11 mei

21.1°

Ochtend 10.8°
Avond 19.9°
Nacht 13.1°
Min. 10.1°
Max. 22.0°

Zon op: 03:43 uur
Zon onder: 19:15 uur

Meer weer

Gebruikerslogin