Afscheid van STEVO 2.

17-05-2016 om 02:00 uur

Er waren zondagmorgen in het laatste duel van STEVO 2 tegen Schalkhaar 2 nogal wat personen die afscheid namen. Jan Kock nam na vele trouwe dienstjaren afscheid als leider van STEVO 2. Een man met een STEVO hart en wekelijks genoot hij van zijn zoon Joost, die als voetballer de laatste wedstrijd voor STEVO 2 speelde tegen Schalkhaar. Joost gaat in het nieuwe seizoen in een lager elftal spelen.

Dat doet ook Bart Lohuis. Na tien jaren STEVO 2 komt ook hij in de nieuwe competitie in een lager elftal uit. Dat geldt eveneens voor Leon Nieuwmeijer, die samen met Bart Lohuis de overstap van de A-junioren naar het tweede elftal maakte. Zowel Joost als Bart als Leon hebben de ups en downs van STEVO 2 meegemaakt. Vooral de ups zullen ze, dat is zeker, nooit meer vergeten.

Die ups en downs heeft ook Niek van Bentheim mee gemaakt, die nu noodgedwongen door een zware blessure af moet haken bij STEVO 2. Wat Niek in het nieuwe seizoen voor STEVO gaat betekenen staat nog niet helemaal vast.

Niels Kroeze nam afscheid als keeper van STEVO 2. Niels heeft vele jaren zijn beste krachten aan het tweede elftal gegeven. Zijn liefde voor het trainersvak heeft hem doen besluiten te stoppen als keeper en een andere stap te gaan maken in de voetballerij.

Dan, de nog jonge Gijs Olimulder. Gijs haakt vooreerst af bij STEVO 2.  Het seizoen heeft voor Gijs niet helemaal gebracht wat hij ervan verwacht had. Dat wil niet zeggen dat hij voor de toekomst niet opnieuw kan aanhaken. Keihard er tegen aan gaan en dan komt het vast goed met Gijs Olimulder. Gijs speelt volgend seizoen in een lager team bij STEVO.

Dan nam opnieuw afscheid van STEVO 2 Alfons Kruiper. Dit keer niet als trainer, maar nu als vlagger. Toen STEVO 2 aan het begin van het seizoen zonder vlagger stond, vond Alfons zich niet te groot om STEVO 2 uit de brand te helpen. De sabbatical die hij in gedachten had ging dus niet door. In het nieuwe seizoen is Alfons Kruiper trainer van de STEVO C1 junioren. We wensen hem daarbij alle succes.

Op een gepast moment zal binnen de STEVO 2 selectie, zo denken we, zeker nog een afscheidsfeestje plaatsvinden van de genoemde personen.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

maandag 13 mei

22.0°

Ochtend 15.6°
Avond 18.8°
Nacht 16.5°
Min. 13.6°
Max. 24.7°

Zon op: 03:40 uur
Zon onder: 19:18 uur

Meer weer

Gebruikerslogin