Helios zondag gastheer voor kampioenskandidaat STEVO.

03-05-2016 om 02:00 uur

Helios is de voorlaatste tegenstander in de competitie voor STEVO.  De Deventernaren mogen proberen STEVO de voet dwars te zetten op weg naar het kampioenschap. In Geesteren gelooft niemand meer daarin, maar zo luid een mooi spreekwoord , "je moet de huid niet verkopen voordat de beer geschoten is, ofwel je moet je niet beroemen op succes voordat het behaald is". Al te euforistisch willen we dan nu ook nog niet zijn totdat het moment werkelijk daar is dat de handjes de lucht in kunnen. Vast staat wel dat STEVO heel dicht bij een mijlpaal is.

De eerste titel in dit millennium kan zondag een feit worden. Een kampioenschap waar al weer 22 jaar op gewacht wordt. De STEVO-familie ziet er naar uit. Daarom ook worden zondag supportersbussen ingezet naar het duel tegen Helios. Om 12:15 uur vertrekken de bussen vanaf cafe Steggink naar Deventer. Tot en met 16 jaar betaal je Euro 5,-, vanaf 17 jaar Euro 10,-

Of het inderdaad feest wordt hangt natuurlijk ook af van wat concurrent BWO gaat doen tegen KOSC uit Ootmarsum. Wanneer de Hengeloers thuis geen punten laten liggen dan zal de laatste speeldag beslissend zijn. Bij winst of een gelijkspel van STEVO tegen Helios is de laatste wedstrijd tegen DSVD op Tweede Pinksterdag 16 mei beslissend.  Andere scenariorsquo;s zijn ook nog mogelijk, maar die zetten we vooreerst in de ijskast.

Aktueel is dat de STEVO-selectie en begeleiding zich de kans die zich dit seizoen voordoet om kampioen te worden in de tweede klasse niet meer wil laten afnemen. Tot op het bot zijn de mannen van trainer Alfred Nijhuis en assistent Theo Wigger gemotiveerd om de kroon op het werk te zetten. Dat dit na 24 wedstrijden met 59 punten nog steeds niet is gebeurd, pleit ook voor BWO dat STEVO maar blijft opjagen om wekelijks een topprestatie te leveren. Mooi was weer die topprestatie afgelopen zondag in Hengelo te zien, waar STEVO na een matige eerste helft tegen Achilles rsquo;12 na rust alle remmen los gooide om de punten mee terug naar Geesteren te nemen. Als dat dan aan het eind ook lukt is de voldoening des te groter bij allen die eraan mee hebben gewerkt en natuurlijk is dit goed voor het zelfvertrouwen bij de spelers.

Zorsquo;n topprestie moet STEVO zondag in Deventer nogmaals leveren. Met de steun van de ongetwijfelde grote supportersschare die mee gaat moet het ook hier kunnen lukken om Helios de punten afhandig te maken. Scheidsrechter bij de wedstrijd Ronny Mulder laat op zijn twitteraccount weten uit te kijken naar het treffen. Wij met hem. Om 14:00 uur begint de confrontatie.

Mocht het kampioenschap een feit wordt dan zou een groots onthaal in Geesteren door de inwoners en supporters een geweldig initiatief zijn, bij terugkomst van de spelersbus.
We hopen zondag met zijn allen op de middag, avond en nacht van STEVO. SUCCES spelers, begeleiding en alle betrokkenen. Laat ons juichen!!!
 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 28 april

17.5°

Ochtend 12.3°
Avond 13.9°
Nacht 10.1°
Min. 10.1°
Max. 17.6°

Zon op: 04:07 uur
Zon onder: 18:53 uur

Meer weer

Gebruikerslogin