PMA Schilders geeft stokje over aan nieuwe sponsor voetvolleytoernooi

24-05-2016 om 02:00 uur

PMA Schilders uit Vriezenveen ondersteund met de komende editie van zaterdag 11 juni voor de vierde keer het tot nog toe succesvol verlopen voetvolley-toernooi op de STEVO velden. Eigenaar Robert Maathuis van PMA Schilders vindt nu de tijd rijp om het stokje over te dragen aan een nieuwe sponsor. De PMA commissie heeft alle begrip hiervoor en kijkt met voldoening terug op de prettige samenwerking in de afgelopen vier jaar.

De PMA-voetvolleycommissie omschrijft de samenwerking met PMA Schilders in de afgelopen vier jaar als volgt:

"We schrijven januari  2013. Op een vrijdagavond met onze voetvolleycommissie op bezoek bij Robert en Ingrid Maathuis, de eigenaren van PMA Schilders te Vriezenveen.  Robert en Ingrid waren al een beetje voorbereid door commissielid en buurman Ben Kottink met welk doel wij die avond bij hen zouden komen.

Wij als commissie hadden ons huiswerk goed gedaan mbt ons nieuwe evenement bij STEVO, waar wij graag PMA Schilders als naamgever en sponsor aan wilden verbinden. ( Hoe wij zijn naam zouden uitdragen als sponsor).
Nadat wij ons verhaal  en opsomming van sponsoruitingen hadden gedaan richting PMA was de korte en duidelijke vraag van Robert," wat geet mie dat kostrsquo;n". Wij hadden een bedrag op papier staan waarbij Robert zei: " Jongens ik doe het voor STEVO maar ook voor jullie" . Het gevraagde bedrag werd direct door hem naar boven bijgesteld en het prijzengeld nam PMA ook voor zijn rekening.  Dit mooie gebaar gaf ons het vertrouwen om de organisatie verder uit te werken en de beloftes richting PMA waar te maken.
Afgelopen maart  gaf Robert aan dat dit zijn laatste jaar was als naamgever en sponsor van dit evenement.  Het had hem meer naamsbekendheid opgeleverd dan wat hij ooit had kunnen vermoeden.

Onlangs hebben we  in de media kunnen vernemen dat PMA Schilders mede shirtsponsor gaat worden bij Tornado dames 1.  Geesteren mag trots zijn op dit bedrijf dat de verenigingen in ons dorp een bijzonder warm hart toedraagt.

Wij als STEVO voetvolleycommissie hebben een geweldige periode gehad met PMA Schilders als naamgever en sponsor van dit evenement. We hebben het volste begrip voor het besluit te stoppen en kunnen het waarderen dat PMA ons ruimschoots van te voren aangaf dat wij iemand anders mochten gaan zoeken als naamgever.
De eerste gesprekken zijn reeds gevoerd met een potentiële kandidaat en wij gaan ervan uit dat wij na ons 4e toernooi op 11 juni 2016 kunnen mededelen wie de nieuwe naamgever gaat worden van dit  evenement. We kunnen wel al melden dat ook de komende jaren ons STEVO voetvolleytoernooi op de kalender blijft staan.

Namens de STEVO Voetvolleycommissie willen wij Robert en Ingrid Maathuis danken voor 4 voortreffelijke jaren van financiële ondersteuning  en prettige samenwerking van ons evenement en zeggen dan volmondig:
 

PMA SCHILDERS BEDANKT , JULLIE GAVEN ONS VOETVOLLEYTOERNOOI KLEUR EN GLANS"
 

 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 19 mei

19.8°

Ochtend 14.0°
Avond 18.8°
Nacht 13.0°
Min. 11.4°
Max. 21.2°

Zon op: 03:31 uur
Zon onder: 19:28 uur

Meer weer

Gebruikerslogin