Henk Droste F-toernooi al voor de 20 ste keer.

02-05-2016 om 02:00 uur

Programmaboekje

Het ldquo;Henk Droste F-toernooirdquo;, ter afsluiting van de competitie, wordt zaterdag 21 mei alweer voor de 20e keer  georganiseerd op sportpark de Peuverweide. Het toernooi wordt sinds enkele jaren opgedragen aan wijlen Henk Droste, de oud voorzitter van STEVO, die de club op bevlogen wijze tientallen jaren heeft geleidt, met alle successen van dien.

Het F-toernooi bij STEVO is niet meer weg te denken van de toernooien kalender, en geeft de jongste jeugd het platform om nog 1 keer een prijs te pakken, aan het eind van het seizoen. En niet alleen de prestatie 7-tallen zullen hiervan genieten, ook de recreatieve teams zullen veel plezier hebben aan deze dag. Bij STEVO vindt men het van wezenlijk belang dat het vooral om spelvreugde gaat bij deze leeftijdsgroep.  Daarom heeft STEVO het opnieuw mogelijk heeft gemaakt om alle teams met een prijs naar huis kunnen laten gaan.

De ondersteuning van het toernooi wordt al jaren gedaan door Slagerij Hemmer. De gebroeders Hemmer zijn al jaren een grote sponsor voor de jeugd van STEVO, en zijn altijd bereid om iets extra's te doen.

Ook een woord van dank is op zijn plaats aan het adres van de toernooi-commissie Joost Kock en Nick Harmelink. Onder leiding van deze twee zeer gemotiveerde STEVO-mensen is de voorbereiding in goede handen en verloopt de dag altijd zoals gepland. Daarnaast wil STEVO alle leiders van de deelnemende verenigingen, overige vrijwilligers en het kantinepersoneel alvast bedanken voor hun medewerking.

Tot slot is er de wens dat het toernooi ook dit jaar sportief en spannend zal verlopen onder goede weersomstandigheden en luide aanmoedigingen van het publiek. Maar vooral wenst STEVO alle deelnemers veel succes en voetbalplezier toe!

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 28 april

17.8°

Ochtend 12.3°
Avond 13.9°
Nacht 10.1°
Min. 10.1°
Max. 18.0°

Zon op: 04:07 uur
Zon onder: 18:53 uur

Meer weer

Gebruikerslogin