Bedankt, namens de vrijwilligerscommissie

25-05-2016 om 02:00 uur

"Langs deze weg wil de vrijwilligerscommissie een ieder binnen STEVO bedanken voor hun input het afgelopen seizoen. Toen we in september 2015 de koppen bij elkaar hebben gestoken om het vrijwilligersbeleid binnen STEVO wat nieuw leven in te blazen, hadden we deze uitkomst niet durven dromen. We wilden graag bij onze bestaande leden de wensen en mogelijkheden inventariseren. Het plannen van de open bijeenkomsten in een ongedwongen sfeer bleek bij de seniorenteams een schot in de roos.

Het doel was tweeledig: enerzijds de ledenadministratie weer actueel krijgen en anderzijds het gesprek met de leden aangaan betreffende het vrijwilligerswerk binnen onze club.
Massaal werd gehoor gegeven aan onze oproep en de bijeenkomsten werden druk bezocht. Een teken dat we op de goede weg waren en dat de vereniging leeft! Mooi om te zien was dat de bereidheid om iets te doen wel degelijk groot is, als je de mensen maar weet te bereiken. Ook hebben we zelf veel plezier gehaald uit de (soms rare maar zeker) vele ideeën die jullie aan hebben aangedragen ten gunste van de club. Ideeën voor activiteiten, voor onze kantine, voor de jeugd, t.a.v. scouting, noem maar op! Maar er was ook zeker ruimte voor de dialoog met een serieuze kwinkslag. Daarin hebben we gepoogd ons kwetsbaar op te stellen en met jullie mee te denken. Jullie positieve reacties over onze aanpak waren voor ons daarnaast een steun in de rug!

Het succes bij de seniorenteams gaf ons het vertrouwen om ook met de juniorenteams en pupillenteams om tafel te gaan na de winterstop. Met 26 jeugdteams en de F-League binnen STEVO wisten we dat dit een flinke klus zou worden. De planning moest dan ook soms noodgedwongen worden omgegooid, maar dankzij de prima samenwerking met de leiders is het (meestal) wel goed gekomen. Met de A-, B- en C-junioren zijn we de gesprekken zelf aangegaan, samen met hun leiders/trainers. Dit leverde soms verrassende inzichten op, waarbij gesteld mag worden dat de opkomst altijd goed was.

Bij de pupillenteams (D-, E-, F- en F-League) zijn de ouders na een thuiswedstrijd van hun zoon/dochter onder het genot van een kop koffie en een plak cake in de bestuurskamer uitgenodigd. De opkomsten hier waren (soms veroorzaakt door miscommunicatie) wisselend, wat niet wegneemt dat de bijeenkomsten wel degelijk nut hebben gehad. De ouders wisten namelijk prima hun zegje te doen en we moesten soms alle zeilen bijzetten om alles te kunnen blijven volgen en noteren.
Dankzij jullie (spelers, ouders, kaderleden) hebben we dit seizoen al een aantal mooie stappen mogen zetten.

Zo is er een nieuwe kantinecommissie geïnstalleerd en heeft ook de TC-jeugd nieuwe leden mogen verwelkomen. Daarnaast heeft de jongste jeugd techniektraining gehad van hun helden uit STEVO 1, is FIFA-Toernooi weer opgepakt, is er a.s. vrijdag een gezamenlijke afsluiting voor de E- en F-jeugd, konden we het Midwinterfutsaltoernooi weer organiseren en hebben we verschillende nieuwe leiders, trainers en scheidsrechters mogen verwelkomen. En zo zullen we vast nog een aantal dingen zijn vergeten welke wel degelijk met jullie hulp tot stand zijn gekomen dit seizoen.

Maar we zijn er nog niet. Er liggen nog een heel aantal formulieren met ideeën, voorstellen en vragen op ons te wachten. Zaken waar jullie wellicht al respons van ons (of iemand anders binnen STEVO) op hadden verwacht, maar waar we helaas nog niet aan toe zijn gekomen. Voor die situaties vragen we jullie begrip. We blijven er mee bezig en daar waar nodig communiceren we met jullie of de geledingen binnen de club. Mochten er in de tussentijd toch prangende vragen, ideeën, voorstellen zijn of heb je het idee dat wij jouw suggestie zijn vergeten, schroom dan niet om ons te benaderen!
Anderzijds hopen wij dat wanneer iemand binnen STEVO jullie benaderd om iets te betekenen voor de vereniging, de club ook op jullie kan rekenen! Waarvoor nogmaals (bij voorbaat al) dank! "

Paul Gehring
Nico Wermelink
Richard Mensen
Leon Kroeze
 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 19 mei

19.7°

Ochtend 14.6°
Avond 18.7°
Nacht 12.9°
Min. 12.2°
Max. 20.7°

Zon op: 03:31 uur
Zon onder: 19:28 uur

Meer weer

Gebruikerslogin