Favoriet Sekboer fors onderuit op 1e dag Wijkvoetbaltoernooi

31-05-2016 om 02:00 uur

Meteen al een daverende verrassing op het wijkvoetbaltoernooi, dat deze en volgende week in Geesteren op sportpark de Peuverweide wordt gespeeld. Favoriet voor de titel Sekboer kreeg met maar liefst 4-0 om de oren van de wijk Mensinkkamp. Bij rust was de stand 1-0 voor Mensinkkamp, dat zich met de forse overwinning een goede uitgangspositie verschaft voor de finalewedstrijden. Veldhoek/Molenhoek deed wat er van hen verwacht werd. De winnaar van vorig jaar versloeg in de eerste wedstrijd, na een 1-0 ruststand, West Geesteren/Vermolen met grote cijfers 5-0.
Ook Muldershoek/Venweg kwam ook goed voor de dag. Was het bij rust nog 0-0 tegen Zurink/Broenenstaat, aan het eind prijkte een mooie 2-1 overwinning op het scorebord. rsquo;t Kempke won haar eerste wedstrijd, zij het minimaal met 1-0 van Nieuwstadt/Huyeren. De wijk lsquo;t Kempke mag gezien het spelerspotentieel dat dinsdagavond op het veld liep ook tot de titelkandidaten gerekend worden.

Donderdagavond wordt opnieuw gespeeld. Dan komen voor het eerst in actie de wijken Dorp Oost/West, Herminkhoek, Eskerhoek en de wijk Peuverhoek. De wijken West Geesteren/Vermolen, Mensinkkamp, Zurink/Broenenstraat en rsquo;t Kempke spelen dan hun tweede wedstrijd. Om 19:00 uur beginnen de eerste wedstrijden.
 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 19 mei

21.2°

Ochtend 12.5°
Avond 18.2°
Nacht 12.9°
Min. 11.4°
Max. 21.6°

Zon op: 03:31 uur
Zon onder: 19:28 uur

Meer weer

Gebruikerslogin