Zaterdag 11 juni in teken vierde PMA Voetvolleytoernooi.

01-06-2016 om 02:00 uur

Het PMA voetvolley-toernooi staat zaterdag 11 juni in Geesteren al weer voor de vierde keer op de rol. De zestig deelnemende teams kijken nu al met genoegen naar deze dag uit. Logisch ook, want wat was het in de afgelopen drie edities een gezellige bedoeling op het hoofdterrein van sportpark De Peuverweide. Ook aan het randgebeuren wordt namelijk volop aandacht besteed en niemand hoeft zich te vervelen.

De organiserende commissie Paul Gehring, John Nijhuis, Edwin Paus, Ben Kottink, Gerben Busscher, Emiel Schröder, Robert Paus, Richard Mensen en het nieuwe lid Kasper Olimulder laten niks aan het toeval over en zorgen ervoor dat deelnemers en publiek top amusement wordt geboden. Mee doen aan het het PMA-voetvolley-toernooi en gezellig samenzijn is even zo belangrijk als winnen, is hun motto. Er kan tenslotte maar één de beste zijn van de 60 voetvolley teams.

Dat was de afgelopen drie jaar het team van Magic Four, Thijs Masselink, Robert Hegeman en Niels Keppelink. Een uitzonderlijke prestatie, zo mag gerust gesteld worden. Ongetwijfeld zal Magic Four zaterdag 11 juni opnieuw een gooi willen doen naar de titel. Dan wel zonder Robert Hegeman, die verplichtingen elders heeft. Angstvallig is de naam van het nieuwe teamlid de afgelopen maanden geheim gehouden, maar het hoge woord is er twee weken voordat het toernooi plaatsvindt eindelijk uit. Technicus Clemens Wigger en oud eerste elftalspeler van STEVO 1, komt het team van Magic Four versterken. Of hij met zijn deelname Robert Hegeman kan doen vergeten zal 11 juni blijken. In ieder geval rust op Clemens een zware taak en zullen de tegenstanders tot op het bot gemotiveerd zijn om Magic Four buiten de finale te houden.

Voor de winnaar van het vierde PMA Toernooi is een nieuwe bokaal beschikbaar. Magic Four mocht namelijk vorig jaar de wisselbokaal houden door de drie overwinningen eerder. Sponsor PMA Schilderswerken uit Vriezenveen van eigenaar Robert Maathuis zorgt ervoor dat de prijzenpot wederom goed gevuld is. Voor de eerste vier teams zijn er bekers beschikbaar en een enveloppe met inhoud.

Na het komende PMA voetvolley-toernooi moet de organisatie op zoek naar een nieuwe sponsor. Robert Maathuis van PMA Schilders vindt de tijd rijp om het stokje over te dragen aan een nieuwe sponsor. De PMA commissie heeft hiervoor alle begrip en kijkt met voldoening terug op de prettige samenwerking in de afgelopen vier jaar. ldquo;Wij als STEVO voetvolley-commissie hebben een geweldige periode gehad met PMA Schilders als naamgever en sponsor van dit evenement. We hebben het volste begrip voor het besluit te stoppen en kunnen het waarderen dat PMA ons ruimschoots van te voren aangaf dat wij iemand anders mochten gaan zoeken als naamgever aan het voetvolley-toernooi.
De eerste gesprekken zijn reeds gevoerd met een potentiële kandidaat en wij gaan ervan uit dat wij na ons 4e toernooi op 11 juni kunnen mededelen wie de nieuwe sponsor gaat worden van dit evenement. We kunnen wel al melden dat ook de komende jaren ons STEVO voetvolley-toernooi op de kalender blijft staan.rdquo;, zo laat de organisatie weten.

Als eerder gezegd wordt er ook ruim aandacht besteed aan het randgebeuren van dit toernooi. Op het terras voor de STEVO-kantine is volop gelegenheid voor een natje en een droogje en zal DJ Jan Leus de boel opvrolijken met zijn alom bekende muziekgenre. Kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen wat is opgesteld en wie van een gokje houdt kan de waarde schatten van de inhoud van de boodschappenmand van de plaatselijke PLUS supermarkt. De winnaar mag de goed gevulde boodschappenmand houden.

Tegen de klok van 13:30 uur worden de teams verwacht op de Peuverweide. De ontvangst zal hartelijk zijn met koffie en een lekkernij. Na een kort welkomstwoord nemen de wedstrijden om 14:00 uur een aanvang. 24 Scheidsrechters gaan proberen om de wedstrijden in goede banen te leiden. Eventuele blessures zullen door leden van de EHBO ter plaatse verzorgd worden.

De kleine finale, zal rond de klok van 19:00 uur gespeeld worden op het centre court. Het team dat het eerste 10 punten scoort krijgt de derde plek toebedeeld. Na de kleine finale volgt de grote finale op het centre court. Wie van de beide finalisten het eerst drie wedstrijden wint komt in het bezit van de nieuwe wisselbokaal. Sponsor Robert Maathuis zal na de finale de winnaars toespreken en de prijzen uitreiken.  Als de weergoden ook meewerken op zaterdag 11 juni staat niks een succesvol toernooi in de weg.
 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

dinsdag 7 mei

17.3°

Ochtend 9.3°
Avond 15.9°
Nacht 10.3°
Min. 9.2°
Max. 19.0°

Zon op: 03:50 uur
Zon onder: 19:09 uur

Meer weer

Gebruikerslogin