STEVO A1 maakt zich op voor beslissende wedstrijd tegen NEO A1.

08-06-2016 om 02:00 uur

Komende zaterdagmorgen om 11:00 uur op de velden van UD Weeselo vindt de finale-wedstrijd in de nacompetitie plaats tussen STEVO A1 en NEO A1. Beide ploegen wisten de twee voorrondes te overleven en mogen nu op neutraal terrein in één wedstrijd uitmaken wie volgend seizoen in de hoofdklasse uitkomt. Vanzelfsprekend hopen we bij heel STEVO dat ons A1 elftal onder leiding van trainer Peter Voshaar dat gaat worden.

De jongens hebben het verdiend, maar dat zullen ze bij NEO ongetwijfeld ook zeggen. Om het ultieme doel zaterdag te bereiken is ondersteuning van de twaalfde man heel belangrijk. STEVO leden, supporters en overige inwoners van Geesteren met een voetbalhart moedig ons A1 elftal aan in Weerselo. Onlangs zagen we nog bij het kampioenschap van STEVO 1 wat een saamhorigheid binnen onze vereniging heerst. Toeters en vlaggen mogen gerust de sfeer verhogen rond het veld van UD.

Het tijdstip van aanvang 11.00 uur srsquo;morgens zaterdag mag geen belemmering zijn om deze wedstrijd te bezoeken. Mocht STEVO A1 naar de hoofdklasse gaan, dan zal deze prestatie groots gevierd worden. Hoe het definitieve programma er uit gaat zien is nog niet helemaal bekend, maar het ligt in de bedoeling om de huldiging van de matadoren tijdens het PMA voetvolley toernooi te laten plaatsvinden. Zekerheid daarover bestaat nog niet helemaal. Nader bericht volgt.

STEVO A1 en begeleiding heel veel succes zaterdag tegen NEO A1 en laat ons juichen.
 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

woensdag 15 mei

23.0°

Ochtend 14.1°
Avond 22.4°
Nacht 15.8°
Min. 13.5°
Max. 25.2°

Zon op: 03:36 uur
Zon onder: 19:22 uur

Meer weer

Gebruikerslogin