Prijzen uitgereikt aan winnaars Eredivisie Poule bij STEVO.

09-06-2016 om 02:00 uur

Al enkele jaren wordt bij STEVO een eredivisiepoule op touw gezet en kunnen gedurende het hele seizoen de wedstrijden in de hoogste divisie van het Nederlandse voetbal de uitslagen worden voorspeld. De deelname is telkens groot bij STEVO en wekelijks is het op de zondagmiddag nadat alle wedstrijden gespeeld zijn weer spannend wie de beste voorspeller van het weekeinde is. Aan het eind van de competitie wordt het klassement opgemaakt en ligt er voor de eerste 5 winnaars een leuk prijsje klaar.

STEVO-voorzitter Eddy Droste, zelf ook deelnemer, stond een tijd lang hoog genoteerd, maar moest het op het eind afleggen tegen de vijf besten. Sportief gaf hij zijn verlies toe bij de uitreiking van de prijzen in cafe Steggink, waar ook de wijkvoetballers bijeen waren na afloop van de finalewedstrijd tussen rsquo;t Kempke en Veldhoek/Molenhoek.

Op de 5e stek eindigden samen Joost Kock en Bart Lohuis, Vierde werd Lars Busscher en  derde Ralph Geerdink. Remco Haarhuis als gewoonlijk altijd voorin te vinden werd tweede. Gerben Busscher ging met de hoofdprijs van 100 Euro naar huis. Volgend seizoen wordt de eredivisiepoule STEVO wederom opgezet. Deelnemen is gratis en mogelijk via www.voetbalpoules.nl . Joost Kock ontbreekt op de foto.
 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

donderdag 16 mei

18.1°

Ochtend 13.4°
Avond 15.3°
Nacht 14.0°
Min. 12.8°
Max. 19.2°

Zon op: 03:35 uur
Zon onder: 19:23 uur

Meer weer

Gebruikerslogin