‘t Kempke winnaar wijkvoetbal in Geesteren.

09-06-2016 om 02:00 uur

Team rsquo;t Kempke is winnaar geworden van het wijkvoetbaltoernooi, dat twee weken lang op sportpark de Peuverweide in Geesteren werd gehouden. In de finale versloeg het Veldhoek/Molenhoek, de winnaar van vorig jaar met 2-0.  Muldershoek/Venweg werd derde door Mensinkkamp te verslaan met penaltys.

Ben Kottink van de wijkvoetbal-commissie reikte de beker met de grote oren uit aan winnaar rsquo;t Kempke. De vier finalisten waren aan elkaar gewaagd dit jaar. Veldhoek/Molenhoek won in de slotminuten van de halve finale met 1-0 van Muldershoek/Venweg en Mensinkkamp tegen rsquo;t Kempke eindigde in 0-0. Hier moesten  penaltyrsquo;s de beslissing brengen wie naar de finale zou gaan. Mensinkkamp leek te gaan winnen nadat rsquo;t Kempke twee keer de bal niet in het doel kreeg vanaf 11 meter. Toen ook Mensinkkamp twee keer niet raak schoot bleek team rsquo;t Kempke de zenuwen het beste onder controle te hebben en schoot het zich alsnog naar de finale tegen Veldhoek/Molenhoek.

Het wijkvoetbaltoernooi in Geesteren had een vlot verloop en de aangewezen scheidsrechters hadden weinig moeite om de wedstrijden in goede banen te leiden. De organiserende commissie Paul Gehring, Ben Kottink, Richard Mensen, Peter Haverkort en Ben Steggink toonden zich na afloop van de finale tevreden over wat er op de velden geboden werd.

De prijsuitreiking vond plaats in zaal Steggink waar STEVO voorzitter Eddy Droste de voetballers uit de wijken in Geesteren dankte voor hun deelname en prees voor hun inzet bij de wedstrijden. De wijkvoetbal-commissie werd een pluim op de hoed gestoken voor een mooi verlopen voetbaltoernooi. Paul Gehring van de wijkvoetbal-commissie reikte vervolgens de prijzen uit aan de vier finalisten. Paul sloot zich eerst nog aan aan bij de dankbare woorden van de STEVO voorzitter. Voor één jaar mag rsquo;t Kempke de wisselbeker in hun prijzenkast zetten. Ongetwijfeld zullen ze volgend jaar een poging doen om de titel te prolongeren.
 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

donderdag 16 mei

20.5°

Ochtend 14.1°
Avond 17.1°
Nacht 15.2°
Min. 13.4°
Max. 20.9°

Zon op: 03:35 uur
Zon onder: 19:23 uur

Meer weer

Gebruikerslogin