Team Net Niet winnaar 4e PMA-Voetvolleytoernooi.

12-06-2016 om 02:00 uur

Klik hier voor de team foto's

Het team Net Niet is winnaar geworden van het vierde PMA voetvolleytoernooi, zaterdag op de Peuverweide. De jonkies Wout Gehring, Thomas Steggink en Justin Oude Booijink versloegen in de finale de oudere garde, het team The Gang 1, Michel Kamphuis, Edy Leus en Thomas Kottink. En dus geen team Magic Four in de finale, de winnaar van de drie eerste afleveringen. Een tegenvaller voor Thijs Masselink, Niels Keppelink en Numan Ulusoy van Magic Four.  Alles leek erop deze middag dat ze probleemloos  de finale zou bereiken, maar daar stak team Net Niet in de halve finale dus een stokje voor. In de andere halve finale versloeg The gang 1 het team van Rutger en zijn vriendjes, Rutger Nijhuis, Chiel Oude Hergelink, Rob Maathuis en Jarno Teikotte.

Wat was het zaterdag op het zonovergoten hoofdveld van STEVO weer een belevenis, het vierde PMA-voetvolleytoernooi. Wat had de organiserende commissie Paul Gehring, John Nijhuis, Edwin Paus, Ben Kottink, Gerben Busscher, Emiel Schröder, Robert Paus, Richard Mensen,  Kasper Olimulder de afgelopen maanden veel tijd geïnvesteerd om het toernooi vlekkeloos te laten doen verlopen. En dat is zeer gelukt.

De STEVO-aktiviteit is niet meer weg te denken van de kalender. Maar liefst zestig teams kwam in actie en niet één wanklank was te bespeuren na afloop. Op het gezellige  terras voor de kantine was het een drukte van jewelste en dat bleef nog lang zo gedurende de hele avond. Een opperbeste stemming was er bij deelnemers en publiek, die menigmaal complimenten uitdeelden aan de PMA-commissie. DJ-Jan zorgde voor de vrolijke noot en veel vrijwilligers hielpen mee om iedereen het naar de zin te maken. Op de velden deden 24 scheidsrechters de hele middag hun best om de wedstrijden in goede banen te leiden en de EHBO hoefde gelukkig nooit in actie te komen. De aanwezige kinderen hadden volop plezier op het grote springkussen dat stond opgesteld.

Robert Paus en Ben Kottink liepen de hele middag met een grote boodschappenmand van de PLUS rond om de aanwezigen de waarde van de inhoud te laten raden. Stephan Lohuis wist uiteindelijk tot op de cent het bedrag van Euro 81,13 te raden en mocht de mand met boodschappen in ontvangst nemen.
Dat voorman van de PMA-commissie Paul Gehring met een grote lach op zijn gezicht liep nadat het toernooi was afgelopen, was niet verwonderlijk.

Iedere keer is de gedachte dat het succes van het toernooi niet verbeterd kan worden. En dan toch blijkt elk jaar weer dat de organisatie alles uit de kast heeft gehaald om het succes van de drie eerdere  afleveringen te overtreffen. De lat ligt bijzonder hoog bij de PMA-commissie en dat voelen de deelnemers aan het toernooi ook goed aan.

STEVO bestuurder Leon Kroeze prees bij de prijsuitreiking de organisatie. ldquo;Het is weer gelukt en niet meer weg te denken. Wat fantastisch en wat een plezier deze dag. Top. Ook sponsor PMA Schilders bedankt.rdquo; zei Leon.

Sponsor Robert Maathuis glunderde ook van oor tot oor en toonde zich blij dat hij de vier edities mocht ondersteunen. ldquo;Vier jaar geleden ben ik begonnen met de sponsoring van het toernooi. Ik vond en vindt het een grote eer. Onze dank is groot. Door verplichtingen elders ga ik nu stoppen, maar de commissie zal zeker zorgen voor een mooie nieuwe sponsorrdquo;, aldus Robert Maathuis.

Die nieuwe sponsor is inmiddels gevonden. Paul Gehring kon het bedrijf Wesselink Buunk Installatiebedrijf uit Enschede van Gerard Wesselink presenteren als de nieuwe sponsor van het voetvolleytoernooi. De komende drie jaar is het toernooi verzekerd van de diensten van de Wesselink Buunk Installatiebedrijf . ldquo;Gerard is een STEVO man in hart en nieren en was snel bereid om zijn ondersteuning aan het voetvolley-toernooi te gevenrdquo;, zo wist Paul Gehring te vertellen. Vervolgens werden de prijzen uitgereikt aan de vier finalisten en werd STEVO A1 door jeugdvoorzitter Erik Kottink gehuldigd ten aanzien van heel veel mensen.

 

 

 

 

 

 


 Meer foto's volgen nog

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

maandag 29 april

17.3°

Ochtend 7.2°
Avond 16.6°
Nacht 13.6°
Min. 6.8°
Max. 17.7°

Zon op: 04:05 uur
Zon onder: 18:55 uur

Meer weer

Gebruikerslogin