STEVO - veteranen sluiten seizoen af met gezellig feestje

03-07-2016 om 02:00 uur

In navolging van de meeste elftallen bij STEVO hebben ook de veteranen een middag en avond gezellig met elkaar doorgebracht. Niet in Amsterdam of een andere Europese stad, maar gewoon gezellig in de Blokhut in Geesteren.

De organisatie  Walter Wienk, Harry Meijer, Paul Bekhuis, Tonnie Damhuis en Alwie Stamsnieder hadden een prachtig programma samengesteld, wat veel lof oogstte bij alle deelnemers. In groepen werden de veteranen en hun vrouwen op pad gestuurd voor een fotopuzzeltocht door het dorp. Een afstand van ongeveer 5 km met  de opdracht om zoveel mogelijk de locatie van gemaakte foto´s aan te geven. Op zich wel te doen, maar als een enkeling een gefotografeerd object stiekem weghaalt wordt de opdracht al wat moeilijker. Verder werd op het beweegplein in het dorp het spel butken gespeeld.

Bij terugkomst op de eindlocatie werd natuurlijk hartelijk gelachen om het foto-incident. En zo was het een gezellig samenzijn bij de Blokhut met in de avond een heerlijk buffetje van slagerij Hemmer. Nadien volgde een optreden van alle groepen met een zelf geschreven lied van 4 coupletten. Het zangkoor van de Pancratiuskerk in Geesteren zou bijna jaloers zijn op zoveel zangtalent binnen de veteranengroep met ondersteuning van hun vrouwen.

Tegen de klok van 23:00 uur werden de voorbijgaande uren geëvalueerd door Walter Wienk en Paul Bekhuis, die zich beiden met recht zeer tevreden toonde over het verloop van het feestje. De uitslag van de fotopuzzeltocht werd vervolgens bekend gemaakt en Theo Ophof liet het voorbijgaande seizoen nog even de revue passeren. Dank bracht hij uit aan allen die bij de veteranengroep betrokken zijn en daar hun inspanningen voor leveren. Alles gezegd te hebben gingen de meesten hierna voldaan naar huis. Een enkeling bleef nog even nakeuvelen over deze geslaagde dag.

Op de foto de winnende groep.

Op de Facebook pagina van STEVO staan nog mee foto's.

https://www.facebook.com/voetbalclub.STEVO/

 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

vrijdag 3 mei

11.6°

Ochtend 13.2°
Avond 10.8°
Nacht 9.0°
Min. 9.0°
Max. 14.3°

Zon op: 03:57 uur
Zon onder: 19:02 uur

Meer weer

Gebruikerslogin