Eredivisiepoule STEVO weer van start op vrijdag 5 augustus.

29-07-2016 om 02:00 uur

Met de start van de eredivisie NEC tegen PEC Zwolle op vrijdag 5 augustus, begint ook weer de eredivisiepoule van STEVO. Al enkele jaren een succes en aan het eind van de competitie is er voor de eerste vijf deelnemers in het klassement een aardige prijzenpot te verdelen van 250 Euro.

Deelname is gratis en voor diegene die in het verleden hebben meegedaan is het niet nodig om je aan te melden, maar wel nodig je account te activeren voor de poule STEVO.  Deelnemers van de STEVO-EK-POULE hoeven zich ook niet meer aan te melden maar moeten wel hun deelname aan de STEVO-poule activeren. Heb je nog niet eerder meegedaan dan moet je je registreren op voetbalpoules.nl en aanmelden bij de sub poule STEVO met het wachtwoord  stev-poule .

Op de link https://www.voetbalpoules.nl/poule/33067/stand/eredivisie is te zien wie allemaal mee heeft gedaan  in het verleden. Personen die een rood kruisje achter hun naam hebben staan moeten deelname aan de STEVO-poule nog activeren. Personen met een groen vinkje hebben dit al gedaan.

Voorspel ook de extra voorspelling. Dit is de ranglijst zo als jij denkt dat die er uitziet aan het einde van het seizoen.

Voorspel je wedstrijden op tijd, in ieder geval voor  de eerste competitieronde van vrijdag 5 augustus. Dit om geen punten mis te lopen. De puntentelling begint namelijk direct. Er zijn geen proefrondes. SUCCES.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

vrijdag 3 mei

11.5°

Ochtend 13.2°
Avond 10.8°
Nacht 9.0°
Min. 9.0°
Max. 14.3°

Zon op: 03:57 uur
Zon onder: 19:02 uur

Meer weer

Gebruikerslogin