Voorwoord door jeugdvoorzitter Erik Kottink op het nieuwe seizoen.

05-08-2016 om 02:00 uur

"Beste STEVO leden, ouders en iedereen die STEVO een warm hart toedraagt. Wat een seizoen hebben we achter de rug bij onze STEVO Jeugd. Kampioenen in alle geledingen, A1 en B1 naar de Hoofdklasse. D1 naar de 1e Klasse en vele teams die tot het laatst gestreden hebben om verschillende kampioenschappen. De meidenteams, die zich langzaam maar zeker ontwikkelen tot een vaste waarde binnen de vereniging, draaien steeds beter en bij de F-league, zal het stokje van Thomas Kottink over worden genomen door Edwin Paus, Bert Wesselink en Raymond Rikhof.

Ook met de ontwikkelingen van het kader gaat het goed. De VTON app wordt ingezet om beginnende (maar ook gevorderde) trainers van de juiste oefenstof te voorzien, het aantal vrijwillig aangemelde leiders en scheidsrechters groeit gestaag, en de activiteiten worden goed bezocht.

De TC is voor het volgend jaar uitgebreid, om de jeugdleden en het kader nog beter te begeleiden. Voor de A t/m D elftallen zullen Arjan Linneman en Walter Wienk ondersteuning bieden aan Harry Ekkel, Robert Paus en Robert Masselink, die verantwoordelijk zijn voor de prestatie elftallen. Daarnaast zal Robert Masselink ook de technische aspecten bij de E-tjes voor zijn rekening nemen, zoals Chiel oude Hergelink dat al jaren doet voor de F-jes en F- League.

De KNVB zal daarnaast afscheid nemen van de term A spelers of D spelers. De nieuwe indeling staat al bekend als lsquo;onder 19rsquo;, lsquo;onder 13rsquo;, enz. Voor het gemak hebben we dit jaar beide benamingen gebruikt.

De selectietrainers waren al in een vroeg stadium bekend. Peter Voshaar en Albert olde Rikkert blijven resp. A1 en B1 van oefenstof voorzien. Alfons Kruiper zal dit jaar bij de C1 het stokje overnemen van Thijs Masselink, die zijn loopbaan buiten Stevo zal voortzetten. Robert Paus (D1), Rene Hilberink (E1) en Jan Tijink (F1) gaan gewoon door met het goede werk van het afgelopen jaar.

Toch zien we voor het eerst sinds jaren een daling in het aantal F teams, en dit zal in de nabije toekomst nog problematischer worden. Er zijn de afgelopen jaren immers steeds minder kinderen geboren, en dat krijgt zijn weerslag op de inschrijvingen. Daarom moeten we met zijn allen zorgen dat diegene die bij Stevo voetbalt, dit op een sportieve manier kan doen op zijn of haar niveau, met goede begeleiding en activiteiten. En gelukkig, met meer dan 100 vrijwilligers per jaar, gaat dat goed.

In de junioren hebben we voor het eerst sinds jaren weer 10 teams in de competitie, wat inhoud dat ook het recreatieve deel steeds meer jeugdleden aanspreekt.
Kortom, we gaan de competitie in met veel vertrouwen. Een aantal selectietrainers hebben de lat hoog gelegd, dat voorspelt veel goeds. En dat moet ook. Er is veel kwaliteit binnen de vereniging, en dat moeten we verder ontwikkelen.

Ik wil jullie dan ook, mede namens de bestuursleden en TC, veel plezier en succes voor het volgend seizoen, met veel hoogtepunten en voetbalplezier."

Erik Kottink
Jeugdvoorzitter STEVO

klik op onderstaande Infogids afbeelding voor de volledige Info gids STEVO jeugd als PDF-file

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

dinsdag 7 mei

17.3°

Ochtend 9.4°
Avond 15.9°
Nacht 10.3°
Min. 9.4°
Max. 19.0°

Zon op: 03:50 uur
Zon onder: 19:09 uur

Meer weer

Gebruikerslogin