”The winner takes it all”. 9-0 voor FC Twente Vrouwen.

25-08-2016 om 02:00 uur

ldquo;The winner takes it allrdquo; van de voormalige Zweedse popgroep ABBA schalmde door de luidsprekers op de Peuverweide. En die ode was bedoeld voor de FC Twente vrouwen die donderdagavond in Geesteren Hibernians uit Malta met maar liefst 9-0 aan de zegekar wisten te binden in het kader van plaatsing voor het hoofdtoernooi van de Champions League.

Een afgang voor de vrouwen uit Malta, die nog bijna dubbele cijfers moesten toestaan als de bal in blessuretijd niet op de lat maar in het doel was gegaan. Niet verwonderlijk dat de gezichten op onweer stonden bij Hibernians. Hoe anders was dat bij de FC Twente vrouwen, die zich bijna zeker weten van plaatsing voor het  hoofdtoernooi van de champions league. Een gelijkspel tegen het Turkse Belediyespor zondagmiddag in Oldenzaal is genoeg om om in de koker te belanden voor dit hoofdtoernooi.

STEVO was er weer helemaal klaar voor donderdagavond. Het ldquo;biljartlakenrdquo; waarop gespeeld werd kreeg alom lof van de aanwezigen en van de mensen die er verstand van hebben. Een groot compliment daarom aan de STEVO-leden die verantwoordelijk zijn voor de grasmat.

Ook de organisatie rondom de wedstrijd verliep evenals dinsdagavond vlekkeloos. De UEFA delegatie oogde zeer ontspannen en STEVO voorzitter Eddy Droste zag dat het goed was. STEVO kan en mag trots zijn dat het een toernooi van dit kaliber, wat het toch is, aankan.

Medewerking was er alom van de STEVO-leden en de handen werden fiks uit de mouwen gestoken om het evenement te laten doen slagen. Met recht mag worden gezegd, dat STEVO zich opnieuw op de kaart heeft gezet.

Verder hebben de meisjes Amy Klaas en Jill Stokkelaar (foto) zich uitstekend  vermaakt als mascotte van de FC Twente vrouwen tegen Hibernians. Donderdagmiddag al had oud FC Twente speelster Larissa Wigger een geslaagde clinic gegeven voor de meisjes die bij STEVO voetballen.

Zondag wacht het laatste treffen in Geesteren tussen Ferencvarosi en Hibernians. Aanvang 15:30 uur.

Life goes on wordt wel eens gezegd en morgenavond staat de volgende aktiviteit al weer te gebeuren bij STEVO. De jaarlijkse ledenvergadering in de kantine vindt plaats. Alle leden worden dringend verzocht hierbij aanwezig te zijn. De aanvang is om 20:00 uur.

Op de foto de FC Twente vrouwen na afloop van de wedstrijd samen met de ballenmeisjes en mascottes Jill Stokkelaar en Amy Klaas.

Meer foto's van FC Twente vrouwen tegen Hibernians op:

https://get.google.com/albumarchive/103787945598122067418/album/AF1QipNFE0fIT4p1WUL5jfg6AjzVYNyt0B65ClOJsACf

,

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 28 april

17.1°

Ochtend 12.3°
Avond 12.7°
Nacht 11.2°
Min. 11.2°
Max. 17.1°

Zon op: 04:07 uur
Zon onder: 18:53 uur

Meer weer

Gebruikerslogin