STEVO klaar voor UEFA Champions League toernooi.

19-08-2016 om 02:00 uur

Met man en macht is de afgelopen weken hard gewerkt om het complex van voetbalvereniging STEVO uit Geesteren in optima forma te brengen voor de aldaar georganiseerde UEFA Champions League wedstrijden. Enhellip;hellip; het resultaat mag er wezen.

Afgelopen vrijdagmiddag hebben de vrouwen van FC Twente al getraind op het Champions League waardige groene hoofdveld. Zij zijn tot op het bot gemotiveerd om het toernooi, voor een plekje in de groepsfase, winnend af te sluiten.

Dinsdag 23 augustus (aanvang 18:30 uur) speelt FC Twente haar eerste wedstrijd in Geesteren tegen de Hongaarse kampioen Ferencvarosi. Voorafgaand aan het toernooi is er bij STEVO van alles te doen. Zo zullen regionale meisjesteams de degens met elkaar kruisen, is er voor de sponsoren van STEVO en FC Twente een buffet geregeld en zal na afloop van de wedstrijd de DJ voor de nodige feestvreugde zorgen.

Donderdag 25 augustus om 18:30 uur mag FC Twente het opnemen tegen de vrouwen van Hibernians uit Malta en op zondag 28 augustus speelt Hibernians tegen Ferencvarosi op de velden van STEVO (aanvang 15:30 uur).

Tijdens de Champions League week worden er tal van meisjes voetbal gerelateerde activiteiten georganiseerd. Op dinsdag een toernooi voor B-meisjes en op donderdag een voetbal clinic gegeven door oud International Larissa Wigger.

Kaarten voor de wedstrijden van dit toernooi zijn op wedstrijddagen aan de kassa bij STEVO te verkrijgen of anders te bestellen op https://fctv.avayo.nl/transactions . STEVO-leden hebben gratis entree tot de wedstrijden op vertoon van hun ledenkaart van het vorige seizoen of de Crowd kaart. Bij de wedstrijd op zondag tussen Hibernians en Ferencvárosi wordt geen entree gevraagd.

 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

maandag 13 mei

23.6°

Ochtend 14.3°
Avond 19.4°
Nacht 18.3°
Min. 13.6°
Max. 24.7°

Zon op: 03:40 uur
Zon onder: 19:18 uur

Meer weer

Gebruikerslogin