STEVO 2 wint met 1-0 van hoofdklasser De Zweef 2.

28-08-2016 om 02:00 uur

STEVO 2 heeft zondagmorgen op een snikheet kunstgrasveld van de Peuverweide met 1-0 gewonnen van hoofdklasser De Zweef 2 uit Nijverdal. Van echt goed voetbal was door het warme weer geen sprake. Veel kansen deden zich eveneens niet voor.

De Zweef mocht de eerste kans en corner van de wedstrijd noteren. Stan Nijhuis schoot in de 12e minuut zonder resultaat op het doel van De Zweef. Keeper Jelle Beernink moest enkele keren handelend optreden voor de rust. Ruben Bekhuis had STEVO voor de thee op 1-0 kunnen zetten. Alleen voor de keeper kreeg hij de bal niet tussen de palen.

In de tweede helft waren kansen van beide ploegen zeer spaarzaam en het krachtsverschil was te verwaarlozen. Toch kwam STEVO 2 vlak voor tijd nog op 1-0. Stijn de Roy zette goed voor en Stan Nijhuis was er als de kippen bij om de bal in het doel te werken. Met het 1-0 resultaat gaat STEVO 2 door in het bekertoernooi. Een prima prestatie.