STEVO sluit week Champions League voor vrouwen succesvol af

28-08-2016 om 02:00 uur

STEVO heeft zondagmiddag met de wedstrijd Ferencvarosi uit Hongarije tegen Hibernians uit Malta de week van het Champions League voetbal voor vrouwen op de Peuverweide succesvol afgesloten. Einduitslag 4-0 voor Ferencvarosi.

Alom lachende en tevreden gezichten bij iedereen die bij de organisatie in de afgelopen week betrokken was. De delegatie van de UEFA, de FC Twente mensen, de STEVO leden en last but not least STEVO voorzitter Eddy Droste die met recht trots was op hetgeen er op de Peuverweide was klaargespeeld in de afgelopen dagen.

Achter de schermen bij STEVO is dan ook veel werk verzet om de drie wedstrijden op de Peuverweide aan alle voorwaarden te laten voldoen die door de UEFA hieraan gesteld worden. Eddy Droste mocht zondagmiddag na afloop van het treffen tussen Ferencvarosi en Hibernians terecht vele bedankjes in ontvangst nemen van de UEFA, FC Twente en ook de beide elftallen uit Hongarije en Malta.

De hoop is nu dat FC Twente Vrouwen, welke het toernooi glansrijk wonnen, ver mogen komen in het hoofdtoernooi van de Champions League. In de laatste wedstrijd op het sportpark van Quick'20  uit Oldenzaal werd met 6-2 gewonnen van Konak Belediyespor uit Turkije. Wie als tegenstander uit de bekerpot komt voor FC Twente vrouwen laat nog een paar weken op zich wachten, maar dat het een aantrekkelijke club wordt staat wel al vast.

STEVO zal zeker niet nalaten, mocht de kans zich voordoen, om ook volgend jaar de organisatie van de voorronden van de champions League voor vrouwen op zich te nemen, zo liet voorzitter Eddy Droste weten. Het draaiboek wordt in ieder geval nog niet voorgoed opgeborgen.

Op de foto Ferencvarosi en Hibernians, samen met de ballenmeisjes.

Meer foto's op  https://get.google.com/albumarchive/103787945598122067418/album/AF1QipNC0rWK2LDOQ_-ACtaFI8pwf1eurH5ih7wxsEGf

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

woensdag 15 mei

21.4°

Ochtend 14.1°
Avond 21.7°
Nacht 18.1°
Min. 13.5°
Max. 22.8°

Zon op: 03:36 uur
Zon onder: 19:22 uur

Meer weer

Gebruikerslogin