STEVO J-O19 opnieuw tot winst. 1-3 in Zutphen.

10-09-2016 om 02:00 uur

(Door STEVO J-O19) - Op een zonovergoten en mooi sportpark moest STEVO J-O19 zaterdagmiddag aantreden in en tegen Zutphen J-O19. In de eerste minuten was het van beide kanten een beetje aftasten, alhoelwel STEVO wel de betere ploeg was!! De eerste kans was dan ook voor STEVO middels Mike Nijkamp. Helaas strandde hij op de keeper.

Even daarna had Mike ook een penalty verdiend, maar de scheidsrechter zag het helaas anders!! Gelukkig was er vlak voor rust wel de 0-1, na een goeie aanval en voorzet van Stefan Steggink, die goed werd binnengelopen door Hugo "de pan " Weerink.

Ook in de 2e helft zette STEVO de lijn van de eerste helft door en 5 minuten na rust was daar dan de verdiende 0-2, na een voorzet van Mike Nijkamp. Op het randje van buitenspel maakte Daan Kottink de goal, wat wel eens de beslissing zou kunnen zijn!

Een kwartiertje later ook nog de de 0-3 voor STEVO, na weer voorzet van Mike Nijkamp en nu was het Thijs Beernink die het beslissende zetje gaf! ! Zaak was na de mooie voorsprong om de nul te houden. Dat lukte niet. Vlak voor tijd maakte Zutphen toch nog de 1-3 !!

Hierna blies de scheidsrechter voor het einde en boekte STEVO J-O19 wederom een verdiende overwinning! ! Twee wedstrijden en zes punten is een prima begin voor ons J-O19 elftal in het debuutseizoen in de hoofdklasse!  Volgende week speelt STEVO J-O19 thuis tegen ON uit Almelo. Ofwel de nummer 1 tegen de nummer 2. Komt dit zien! !