STEVO 2 en 3 opnieuw tot winst

11-09-2016 om 02:00 uur

STEVO 2 en STEVO 3 kwamen ook in hun tweede wedstrijd deze competitie tot winst. STEVO 2 won in Enschede vrij eenvoudig van Vogido  2 met 0-3. STEVO 3 won toch nog gemakkelijk van DSVD 2 uit Deurningen met 1-3.

STEVO 2 stond bij rust met 0-1 voor door een doelpunt van Rens Arkink, die in de tweede helft vervangen werd door Stijn de Roy van Zuidewijn. In de tweede helft bleef STEVO de betere ploeg en kon verder uitlopen naar 0-2 door Rik Stamsnieder. Stijn de Roy bepaalde de verdiende eindstand op 0-3. Met zes uit twee een droomstart voor de ploeg van trainer Gerard Kocks.

STEVO 3 kwam thuis op de Peuverweide met 0-1 achter tegen DSVD 2. Hugo Stam van DSVD schoot schitterend de bal in de kruising van het doel van Justin Beernink. De thuisploeg van trainer Rutger Nijhuis had tot dan toe zelf de kansen niet afgemaakt. In de tweede helft wist STEVO 3 de rollen om te draaien. Eerst Niek Korte, die de bal langs de keeper van DSVD schoof en even later Stef Arkink die de 1-2 afrondde. Jan van der Lei liet met zijn afgemeten voorzet Rik Kokhuis de eindstand voor STEVO 3 op 1-3 bepalen. Ook STEVO 3 kent dus een prima begin van de competitie met zes punten uit twee wedstrijden.