Madée en Bodil Schuttenbeld en Nina Dubbeldam kringkampioen springen

13-01-2015 om 01:00 uur

De kampioenschappen van de Kring Twente zijn zaterdag afgesloten met het springen voor pony's. In de categorie C werden  2 titels bemachtigd door SintJoris combinaties. Madée Schuttenbeld was met Snow Lips de snelste in de barrage van 6 combinaties in de klasse L. In de klasse M was Nina Dubbeldam de beste met haar pony Zorro. De klasse D-ZZ werd een prooi voor Bodil Schuttenbeld met de schimmel Miss Snowy. Naast deze drie kringkampioenen waren er nog verschillende goede klasseringen voor andere combinaties van onze paardensportvereniging.

In de D-B klasse was er een vijfde plaats voor Tom Busscher met Nantano Bb. Lynn Grevinga wist achter kampioen Madée Schuttenbeld een fraaie tweede plek te bemachtigen met White Diamond in de C-L. In de D-L was het wederom Madée Schuttenbeld maar nu met Lexius die de 7e prijs pakten voor Tania van Leeuwen met FC Twente E.B.. De C-M klasse werd gedomineerd door SintJoris. Nina Dubbeldam werd kampioen en Kim Droste en Summer wonnen de tweede prijs. Madée Schuttenbeld won ook een prijs in de klasse D-M. Hier werd ze vierde met haar pony Giorgio, terwijl Noa Grevinga en Olala op een 7e plek eindigden.

Alle genoemde combinaties hebben met deze mooie resultaten een afvaardiging naar de regionale kampioenschappen verdiend. Zij worden op 30 of 31 januari aan de start verwacht in Ambt Delden waar de Hagmolenruiters de Overijsselse springkampioenschappen organiseren.

Bron: St. Joris

Het weer

vrijdag 3 mei

11.7°

Ochtend 13.2°
Avond 10.8°
Nacht 9.0°
Min. 9.0°
Max. 14.3°

Zon op: 03:57 uur
Zon onder: 19:02 uur

Meer weer

Gebruikerslogin