Bodil Schuttenbeld en Miss Snowy regiokampioen D-ZZ

01-02-2015 om 01:00 uur

In manege de Hoffmeijer in Ambt-Delden zijn op 30 en 31 Januari de regiokampioenschappen springen voor ponycombinaties gehouden. In een groot deelnemersveld kwamen diverse combinaties aan de start die namens SintJoris  een poging waagden om de regiotitel te bemachtigen. Het lukte Bodil Schuttenbeld om in de klasse D-ZZ  te winnen met haar fijne schimmel Miss Snowy. Nadat ze enkele weken terug al kringkampioen werd kon ze nu als regiokampioen worden gehuldigd. Daarom mag ze binnenkort  meedoen aan de Nederlandse kampioenschappen. Naast Bodil wisten nog meer combinaties zich te plaatsen voor deze wedstrijd in Ermelo.

In de klasse D-Z had Sven Haarhuis zijn pony Top Dominique goed in vorm. De combinatie werd 3e en wist hiermee een afvaardiging te bemachtigen.

Er was verder een mooie 2e prijs voor Lynn Grevinga in de klasse C-L. Met 2 foutloze ritten van White Diamond kwam ze dicht bij de titel maar moest deze laten aan de snellere Esmee Ekkelkamp met Amigo.

Door een 4e prijs in de C-M klasse mag ook Kim Droste zich melden in Ermelo. Tijdens een snelle barragerit met Summer viel er helaas een balkje waardoor het kampioenschap verloren ging. Hopelijk is er in Ermelo iets meer geluk.

Bron: St. Joris

Het weer

maandag 29 april

17.6°

Ochtend 7.2°
Avond 18.6°
Nacht 14.0°
Min. 6.8°
Max. 20.0°

Zon op: 04:05 uur
Zon onder: 18:55 uur

Meer weer

Gebruikerslogin