Madée Schuttenbeld en Vera Platje kringkampioen

19-07-2015 om 02:00 uur

Op springterrein Het Pandoer in Lattrop zijn op 18 en 19 juli de kampioenschappen van de Kring Twente verreden. Zowel in de dressuur als bij het springen kon er een SintJoris lid gehuldigd worden als kampioen. Vera Platje en Felix waren de besten in de klasse CL1 dressuur. Bij het springen in de klasse CL was het Madée Schuttenbeld die de titel pakte met haar pony SnowLips. Beide amazones kunnen deze titel toevoegen aan eerdere behaalde kringkampioenschappen.  Door deze mooie resultaten mogen beide dames deelnemen aan de Galoppade op 8 augustus in Wanneperveen. Naast deze kampioenen wisten nog een flink aantal combinaties van onze club zich te plaatsen voor de Overijsselse Kampioenschappen.

In de dressuur klasse DB was de 4e prijs, en een afvaardiging, voor Anna Wigger met haar pony Tiptop.

Bij het springen mag Mabel Boswerger met Goldstar meedoen in de klasse CB. Zij werd 4e in Lattrop. Verder wisten Noa Grevinga met Kozak van Orchid's en Kim Droste met King Cavalier zich te plaatsen in de klasse DB.

In de DL zullen Job Rothstegge met Orchid's Chimara, Lylou Boswerger met Charisma en Jolien Roetgerink met Ferano de kleuren van de club gaan verdedigen. Zij krijgen gezelschap van Lynn Grevinga die met White Diamond een gooi naar de titel mag doen in de klasse DE/L.  Kim Droste en Tania van Leeuwen zullen datzelfde proberen in de klasse DM met respectievelijk pony House en pony FCTwente EB. Omdat de klassen Z en ZZ automatisch geplaatst zijn voor de Galoppade zullen zich nog wel enkele ruiters en amazones aansluiten bij bovengenoemde combinaties.

 

 

Bron: St. Joris

Het weer

maandag 6 mei

16.9°

Ochtend 8.7°
Avond 15.8°
Nacht 14.0°
Min. 8.0°
Max. 18.0°

Zon op: 03:51 uur
Zon onder: 19:07 uur

Meer weer

Gebruikerslogin